Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első Windows-os LG mobil a hazai piacon

Kütyük

Az első Windows-os LG mobil a hazai piacon

Az LG először vezet be Windows Mobile okostelefont a magyar piacra – derült ki a dél-koreai gyártó budapesti sajtótájékoztatóján.

Az LG Electronics bejelentette, hogy Magyarországon is bevezeti a KS20 típusjelzésű okostelefonját. Az új mobiltelefon Windows Mobile alkalmazásokat, és HSDPA adatkapcsolatot nyújt a felhasználóknak, mindezt egy elegáns formatervezésű, az LG Prada-ra hasonlító, könnyű házban. Az első, már itthon is kapható LG Windows Mobile okostelefont elfoglalt üzletembereknek és az innovatív mobilkommunikáció iránt érdeklődőknek ajánlják. ˝Az LG innovatív és igényes kivitelű mobiltelefonjainak köszönhetően várhatóan hamarosan a világ első három mobilgyártója közé tartozhat˝ – nyilatkozta az LG hazai vezetője.

Az LG első alkalommal vezet be Magyarországon Windows Mobile-t tartalmazó telefont, mellyel szélesíti az itthon elérhető LG mobiltelefon portfoliót. A piacon kapható okostelefonoktól eltérően az LG KS20-as elegáns kialakítása az igényes formatervezést is szem előtt tartó felhasználók számára is megfelelő választás lehet. Az LG KS20-as igényes megjelenésével leginkább az LG Prada készülékéhez hasonlít.

A készülék egyik legértékesebb tulajdonsága, hogy könnyen kezelhető 2,8 colos képátlójú, QVGA felbontású érintőkijelzője és HSDPA (high speed downlink packet access) adatkapcsolata lehetővé teszi, hogy a felhasználó akár irodájától távol, a szabadban is kényelmesen hozzáférhessen irodai levelezőrendszeréhez. A Microsoft alkalmazáscsomaggal ellátott telefon Microsoft Windows Mobile 6 operációs rendszerrel rendelkezik, így határtalanul élvezhetjük a Windows Live és Office Mobile alkalmazások minden előnyét. GPS ugyan nincs a 2 megapixeles kamerás telefonban, de az LG kínálatában fellelhető egy külső GPS-vevő.

A hazánkban az LCP Systems által forgalmazott telefon kezdőára 100 ezer forint körül alakul, de az év végéig várhatóan jelentős mértékben csökkenni fog, ezenkívül pedig hamarosan a hazai mobil szolgáltatók kínálatában is fellelhető lesz a KS20. Mint azt a sajtótájékoztatón megtudtuk, az LG 2009-ben összesen 35 új mobilt fog bemutatni, melyek közül 9 smartphone kategóriás lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés