Connect with us

Hirdetés

technokrata

Stratégiai partneri megállapodás az F-Secure és a Redplaid között

Dotkom

Stratégiai partneri megállapodás az F-Secure és a Redplaid között

Az együttműködést a menedzselt hosting szolgáltatásra vonatkozik.

Az F-Secure Corporation, az IT-biztonsági megoldások egyik vezető szállítója és a Redplaid Managed Hosting stratégiai partneri megállapodást írtak alá. A Redplaid az együttműködés értelmében az F-Secure Server Antivirus Protection megoldását telepíti a szerverüzemeltetési szolgáltatásait használó ügyfelei számára.

„Arra törekszünk, hogy megbízható, megfizethető, gyorsan reagáló és biztonságos üzemeltetési szolgáltatásait kínáljuk. Emiatt egyszerű volt a döntés, hogy az F-Secure megoldásait is felvegyük kínálatunkba” – mondta el Craig Rodenberg, a Redplaid információ-biztonságért felelős alelnöke. „Korábban magam is használtam többféle terméket, azonban a versenytársak termékeivel összehasonlítva az F-Secure megoldását találtam a legjobbnak. Könnyen használható, problémamentes, és – ami a legfontosabb – a legmegbízhatóbb. Ügyfeleink számíthatnak arra, hogy az F-Secure termékei következetesen és gyorsan észlelik a kártékony kódok fenyegetéseit, védelmet biztosítanak velük szemben. Eközben a termékek által nyújtott megoldások csendesen és hatékonyan dolgoznak a háttérben, kevés rendszererőforrást igényelve.”

„Örömmel működünk együtt a Redplaid vállalattal. Meggyőződésem, hogy kiváló partnerre találtunk a felügyelt szolgáltatási megoldásainkhoz, rugalmas üzleti modelljük pedig jól illeszkedik az általunk biztosított ajánlatokhoz. Várakozásaink szerint a két vállalat közötti együttműködés hosszú távú és nyereséges lesz” – mondta Curtis Cresta, az észak-amerikai régió ügyvezetője és alelnöke



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés