Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lindsey Armstrong a Symantec EMEA régiók új alelnöke

Dotkom

Lindsey Armstrong a Symantec EMEA régiók új alelnöke

Armstrong új székhelye a Symantec readingi irodájában lesz.

A Symantec a múlt hónapban hozta nyilvánosságra, hogy Lindsey Armstrongot nevezi ki az EMEA (európai, közel-keleti, és afrikai) régiók alelnöki posztjára. Lindsey Armstrong korábban a VERITAS-nál töltött be EMEA alelnöki pozíciót. Új hivatalában az alelnökasszony az üzleti folyamatok tervezéséért és megvalósításáért, valamint a VERITAS-szal egyesült Symantec vállalat sales tevékenységéért és üzletfejlesztéséért lesz felelős a fent megnevezett régiókban.

„Kész vagyok információbiztonsági és elérhetőségi megoldásokkal ellátni az EMEA térségek bármekkora méretű vállalkozásait.” – nyilatkozta Lindsey Armstrong kinevezése kapcsán.

A VERITAS-nál töltött tízéves pályája során Armstrong kiemelkedő szerepet játszott a EMEA régiók hozamának növelésében, valamint sikeresen terjesztette ki a VERITAS üzletforgalmát Európában, a Közel-Keleten, valamint az egykori keleti blokk országaiban.

Mielőtt a VERITAS-hoz került volna, ő felelt az OpenVision keleti parti tevékenységéért, míg a cég 1997-ben egyesült a VERITAS-szal. Annak előtte senior sales pozíciót töltött be az Oracle New York-i és Egyesült Királyságbeli központjaiban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés