Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spy Sweeper Enterprise 2.5

Dotkom

Spy Sweeper Enterprise 2.5

A Webroot megjelentette kémprogramirtó alkalmazásának következő generációját.

A Spy Sweeper Enterprise 2.5, amelyet specifikusan terveztek meg bármekkora méretű vállalatok számára a kémprogram-fenyegetések legveszélyesebbjei ellen, az első vállalati kémprogramirtó alkalmazás, amely a Webroot „Comprehensive Removal Technology” (CRT) eljárásának használatával védi a vállalatokat. A CRT adaptív észlelési technikákat használ az olyan folyamatok, alkalmazások, állományok eltávolítására, amelyek megváltozhattak a helyreállító folyamat során, illetve korábban nem észlelték ezeket. Ez a technológia teljesen hatástalanítja a számítógépen észlelt kémprogramokat, ezáltal működésképtelenek lesznek. A CRT használatával a Spy Sweeper Enterprise 2.5 a kémprogram-eltávolítás folyamata alatt és után is biztosítja a stabil rendszerstabilitást. Továbbá a CRT extrémen alacsony hibás pozitív észlelést produkál – megközelítőleg 1:1.000.000 arányban -, amely kritikus tényező a vállalatok számára, akik nem kockáztathatják meg kritikus adatainak és rendszereinek elvesztését, sérülését.

A CRT bevezetésén kívül a Spy Sweeper Enterprise 2.5 egy jelentősen továbbfejlesztett alapmotorral is bővült például a billentyűzetleütés figyelők, rendszermonitorozók, trójaiak és távoli fenyegetések ellen. A Phileas segítségével, ez az új motor a felhasználókat már több, mint 100.000 egyedülálló kémprogram-nyom ellen védi, amely hetente legalább 2 alkalommal automatikusan frissíti magát. A Spy Sweeper Enterprise 2.5 ezen kívül az előző verzióhoz képest már 5-10x sebességű lemezellenőrzést biztosít kisebb processzor felhasználás mellett, és kiegészül biztonsági mód lehetőségével is.

A kliens adminisztrátorok a Spy Sweeper Enterprise telepítéseiket bárhonnan vezérelhetik, ahol internet elérés van, a termék új Web-alapú adminisztrációs képessége által. Ez a felület „fogd és dobd” funkcionalitást kínál, megengedve akár több felhasználónak is a konzolhoz való csatlakozást, és nem szükséges egy további Web-szerver sem.

A termékben megtalálható további bővítések és újdonságok:
– erőteljes új grafikus és szöveg-alapú jelentéskészítő képességek
– új Smart Shield-k, beleértve az ADS-t is (Alternative Data Stream), amely megelőzi a kémprogramok elrejtőzését az észleléstől
– továbbfejlesztett mobil kliens frissítési lehetőségek



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés