Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kihirdették az IDF innovációs díjának nyerteseit

Dotkom

Kihirdették az IDF innovációs díjának nyerteseit

A Lenovo végzett az első helyen a díjazottak mezőnyében.

A Lenovo ThinkPad X41 táblagépe nyerte a San Francisco-i Intel Fejlesztői Fórum (IDF) most első ízben odaítélt ´Technology Innovation Accelerated´ innovációs fődíját.

A technológiai újító szellemet és az Intel új platformstratégiájának korai alkalmazását jutalmazó díjprogram döntőjében tizenhét termék versenyzett. Az Intel platformstratégiája a hardverek, szoftverek, szolgáltatások és támogatási megoldások integrálásával új képességeket kíván nyújtani a felhasználóknak az élet különböző területein – az otthoni és munkakörnyezetben, valamint a produktivitás, az információkezelés, a szórakozás és az egészségügyi ellátás területén.

A Lenovo három díjjal gazdagodott a programban. ThinkPad X41 Tablet modellje elnyerte a rendezvény legjobb termékének járó „Best of Show” díjat, és a „Mobil megoldások” kategóriájában is az első helyen végzett. A cég Intel Active Management technológiát alkalmazó ThinkCentre M52 rendszere a „Digitális iroda” kategóriában szerzett első helyezést.

A díjprogramba az IDF valamennyi kiállítója és szponzora nevezhette termékeit. A 30 jelentkezőből kiválasztott 17 döntőst több száz újságíró és elemző értékelte a Moscone Centerben megtartott háromnapos műszaki konferencia során.

„Az Intel platformstratégiájára épülő élvonalbeli technológiai megoldásokat népszerűsítő ´Technology Innovation Accelerated´ díjprogram azokat a cégeket és szakembereket jutalmazza, akik az ügyfelek elvárásait túlszárnyaló technológiákat hasznosítva, kreatív szemlélettel, izgalmas, új termékekkel állnak elő.” – nyilatkozta az IDF ügyvezető igazgatója, Rob Chapman.

Az Intel a program nemzetközi kiterjesztését tervezi. A március 7-e és 9-e közötti szintén San Francisco-ban megrendezendő IDF alkalmából ismét kiosztja majd „Technology Innovation Accelerated” díjait.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés