Connect with us

Hirdetés

technokrata

A pénzügyi szektor vezető cégei körében egyre népszerűbb a Linux

Dotkom

A pénzügyi szektor vezető cégei körében egyre népszerűbb a Linux

Linux a pénzügyi szektorban: a Reuters és a Novell közös megoldása.

A Reuters és a Novell bejelentették, hogy együttműködésük keretében a pénzügyi szervezetek körében világszerte elterjedt Reuters Market Data System (RMDS) rendszert a Novell SUSE Linux Enterprise Server platformján is támogatják. A pénzügyi szektor vezető cégei körében egyre népszerűbb a Linux magas szintű rendelkezésre állása, megbízhatósága, valamint biztonsága miatt. A két cég együttműködésének köszönhetően a Reuters ügyfelei ezután kihasználhatják a SUSE Linux Enterprise Server platform előnyeit, valamint a rendszer megnövekedett teljesítményét. A Reuters emellett csatlakozott a Novell PartnerNet programjához, az RMDS rendszer bekerült a SUSE Linux Enterprise Server-en minősített alkalmazások közé, így könnyebben biztosítható a közös pénzügyi ügyfelek sikeres működése.

„A Reuters elkötelezett amellett, hogy valódi választási lehetőséget kínáljon ügyfeleinek, és biztosítsa a lehető legnagyobb teljesítmény elérését” – mondta Michael Parlapiano, a Reuters információkezelési megoldásokért felelős vezetője. „Úgy látjuk, hogy az RMDS SUSE Linux Enterprise Server platformon történő futtatása fontos lépés ennek eléréséhez. A Novell a legfontosabb hardverszállítók termékein támogatja a SUSE Linux Enterprise Server rendszert, és számos pénzügyi partnerrel rendelkezik, így ez a megoldás kiválóan illeszkedik a Reuters ügyfeleinek igényeihez.”

„A pénzügyi szervezetek világszerte jelentős teljesítménybeli növekedésről számolnak be a SUSE Linux Enterprise Server bevezetését követően. Büszkék vagyunk arra, hogy a Reuters-szel együttműködve segíthetjük közös pénzügyi ügyfeleink versenyképességének növelését. A Novell megbízható, skálázható és rugalmas platformot biztosít közös ügyfeleink kulcsfontosságú alkalmazásainak és szolgáltatásainak futtatásához” – mondta Ron Hovsepian, a Novell elnöke és műveleti igazgatója.

Referenciák: Deutsche Bank és Susquehanna International Group (SIG)
Angelo Pereira, a Deutsche Bank piaci adatokért felelős igazgatója így nyilatkozott a rendszerről: „A Deutsche Bank teljes rendszerében SUSE Linux Enterprise Server platformon vezettük be a Reuters Market Data System rendszert. E két termék együtt rendkívül stabil platformnak bizonyult, és nagyon meg vagyunk elégedve a telepítés óta nyújtott problémamentes teljesítményükkel.”

Richard Cappellano, a Susquehanna International Group (SIG) infrastruktúráért felelős vezetője a következőket mondta: „Stratégiánk az olyan értékalapú megoldásokra koncentrál, amelyek versenyelőnyt biztosítanak számunkra. Ha Linuxról van szó, akkor a Novell SUSE Linux Enterprise Server a legjobb technológiai platform vállalatunk számára. Ezzel a megközelítéssel kihasználhatjuk a nagy teljesítményt célzó hardverplatformok előnyeit is. A beszállítók számára kulcsfontosságú, hogy a kompatibilitás és támogatás érdekében minősíttessék termékeiket az operációs rendszeren. A Reuters és a Novell rugalmasan együttműködött mérnökeinkkel, így az RMDS rendszert már nagyon korán futtathattuk a SUSE Linux Enterprise Server platformon, így az elérhető legjobb megoldást kínálhatjuk.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés