Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oracle – Siebel közös termékstratégia

Dotkom

Oracle – Siebel közös termékstratégia

Az Oracle felvázolta az Oracle és a Siebel közös termék- és terméktámogatási stratégiáját, és egyben ismertette azt is, hogy miként gondoskodik a Siebel-ügyfelek meglévő beruházásainak védelméről és továbbfejlesztéséről.

Az Oracle teljes élettartamra kiterjedő szoftvertámogatást kínál, a többi üzleti alkalmazásához hasonlóan a Siebel 7.8-as változatától kezdődően is. Ez kellő védelmet biztosít az ügyfelei meglévő beruházásaira és lehetővé teszi, hogy minden felhasználó a saját maguk által megválasztott időpontban térjen át a már fejlesztés alatt lévő, az összes Oracle üzleti alkalmazás (E-Business Suite, Peoplesoft, JD Edwards, Sieble stb.) legjobb tulajdonságait ötvöző, SOA alapú Oracle Fusion alkalmazásra.

A fentieken túl az Oracle tovább folytatja az Oracle E-Business Suite, a PeopleSoft Enterprise és a JD Edwards EnterpriseOne CRM-termékcsaládok fejlesztését, amelyek új verzióinak megjelenése 2006-ban várható.

Siebel 8.0 2006-ban
A szoftveróriás már 2006-ban piacra dobja a Siebel 8.0-ás, a Siebel Component Assembly 3.0-s, a Siebel Analytics 7.9-es és a Siebel CRM On Demand 10.0-s változatát is. Az alkalmazásokban a következő főbb újdonságok találhatók:
• A Siebel 8.0-s változata nagyobb fokú rugalmasságot, vállalati szinten jobb használhatóságot, megbízhatóságot, méretezhetőséget, illetve kibővített ágazatspecifikus funkciókat kínál majd.
• A Siebel Component Assembly 3.0-s változatában új felhasználói felület és több mint száz új elem jelenik meg.
• A Siebel Analytics 7.9-es változatában fejlettebb ágazatspecifikus adatelemző funkciók, illetve a beágyazott adatelemzések nagyobb fokú támogatása az újdonság.
• A Siebel On Demand 10-es változatában további testre szabható és integrációs szolgáltatások, beágyazott üzleti alkalmazási sablonok és bővített vállalati szintű funkciók várhatók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés