Connect with us

Hirdetés

technokrata

Avaya rendszert használ a FIFA stadionok többsége

Dotkom

Avaya rendszert használ a FIFA stadionok többsége

Az IP telefóniára épülő rendszerek vezető szállítójának, az Avaya Inc.-nek a telekommunikációs megoldásait telepítette a Lipcsei Központi stadion.

Az Avaya bejelentette, hogy elnyerte azt a szerződést, mely alapján egységesített hang- és adatkommunikációs hálózatot biztosít a Lipcsei Központi Stadion részére. A stadion a 2005-ös FIFA Konföderációs Kupa valamint a 2006-os Labdarúgó Világbajnokság egyik helyszíne lesz, mivel mindkét eseményt Németországban rendezik meg. Az Avaya egységesített hírközlő infrastruktúrája lehetővé teszi a lipcsei stadion számára a jövő hónapban kezdődő 2005-ös FIFA Konföderációs Kupa, valamint a világ legnagyobb sporteseménye, a 2006-os FIFA Labdarúgó Világbajnokság komplex kommunikációs igényeinek ellátását egyetlen hálózaton. A szerződést az Avaya versenytárgyalásos eljárás során nyerte el.

Lipcse a többi vendéglátó stadion korábbi döntéséhez csatlakozott azzal, hogy ez a város is az Avaya konvergens távközlési megoldásaival készül a 2006-os FIFA VB-re. A döntés eredményeképpen a lipcsei sportcsarnok a redundáns processzorok telepítésének köszönhetően optimalizált megbízhatóságú hírközlő hálózathoz jut, tehát a hálózat esetleges sérülése esetén a tartalékeszközök azonnal biztosítják a szolgáltatás folyamatosságát. Emellett az új Avaya hálózat mindkét FIFA esemény során folyamatos együttműködésben és kapcsolatban lesz a többi vendéglátó stadionnal, (függetlenül azok hálózati infrastruktúrájától) valamint a FIFA Helyi Szervezőbizottságával is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés