Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure támogatás a Microsoft Network Access Protection technológiájának

Dotkom

F-Secure támogatás a Microsoft Network Access Protection technológiájának

Az F-Secure ezentúl támogatja a Microsoft Network Access Protection technológiáját.

Az F-Secure az Anti-Virus Client Security termékébe Network Access Protection technológiát támogató szolgáltatásokat épít, így a hálózati rendszergazdák könnyebben tarthatják vírusmentesen a vállalati hálózatot, mivel elkülöníthetik az elavult biztonsági beállításokkal futó gépeket. A Microsoft Network Access Protection lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára a munkaállomások és laptopok biztonsági házirendjeinek betartatását és a vállalati hálózati hozzáférések szabályozását. Az F-Secure Anti-Virus Client Security a vállalati munkaállomások és laptopok komplex fenyegetések elleni védelmét célozza. A termék egyedülálló védelmet biztosít a vírusok, hackerek, hálózati férgek és a vállalat biztonsági házirendjét megsértő hálózati szoftverek ellen.

„Az F-Secure kulcsstratégiáinak egyike a proaktív védelem, melyet az iparág leggyorsabb vírusdefiníció-frissítési szolgáltatása egészít ki.” – mondta el Kimmo Alkio, az F-Secure ügyvezetője – „A Microsofthoz hasonló vállalatokkal folytatott szoros együttműködés segítségével vírusmentesen tarthatjuk közös ügyfeleink hálózatait, mivel a biztonsági állapotot a Network Access Protection alkalmazáshoz hasonló automatikus biztonsági ellenőrzésekkel figyeljük.”

A Microsoft Network Access Protection technológiája automatikusan ellenőrzi, hogy a hálózathoz csatlakozni próbáló munkaállomás vagy laptop megfelel-e a házirendeknek. Ha a kapcsolódó számítógép nem felel meg a házirend követelményeinek, akkor csak korlátozott hozzáférést kap a hálózathoz, amíg a házirend követelményeinek betartása érdekében végzett frissítések befejeződnek. Ha például egy laptop elavult vírusdefiníciós file-okkal csatlakozik az irodai hálózathoz, akkor egy korlátozott hálózatra kerül, a frissített definíciók letöltéséig. A Network Access Protection elsőként a Windows rendszerek következő verziójában, a „Longhorn” kódnevű Windows kiszolgálókban érhető el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés