Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tesco gazdaságos dalok az Interneten

Dotkom

Tesco gazdaságos dalok az Interneten

A kiskereskedelmi óriás szinte mindent kínál az áruházaiban, amire egy átlagembernek szüksége lehet – pár napja már digitális zenéket is árul az Interneten át.

Az Egyesült Királyságban és Írországban a Tesco a hét elején bocsátotta útjára online zeneáruházát, melynek célközönsége azonban csak a Microsoft operációs rendszereit használók közül kerülhet ki, mivel az alternatív OS-eket nem támogatja a kereskedelmi vállalat. A legnagyobb kiadók közel 400 ezres kínálata várja az érdeklődőket, akik 80 penny-ért juthatnak hozzá egy dalhoz, míg egy komplett album ára 8 font a Tesco-nál (ez körülbelül 2700 forintnak felel meg).

Maguk a dalok 192 kilobit per másodperces minőségben és WMA formátumban érhetőek el, ami azt jelenti, hogy az átlagfelhasználó tökéletesen elégedett lehet a hangminőséggel. A DRM-védett zenéket akár még CD-re is lehet írni, vagy hordozható zenelejátszóra lehet másolni – persze előre meghatározott számú alkalommal. A letöltőoldal állítása szerint ez tipikusan háromszor tehető meg egy dallal.

A szolgáltatást a Tesco nagy-britanniai telekommunikációs partnere, a Cable & Wireless tartja fenn, de a német 24/7 Musicshop nevű szolgáltató látja el tartalommal.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés