Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rendszerkarbantartó csomagban a Kaspersky termékei

Dotkom

Rendszerkarbantartó csomagban a Kaspersky termékei

Az Iolo Technologies, a Microsoft Windows operációs rendszereket futtató PC-k teljesítményének és biztonságának növelésére szolgáló szoftverek fejlesztője és gyártója bejelentette, hogy PC-rendszerkarbantartó szoftverének legújabb verziójába beépíti a Kaspersky Labs vírusvédelmi- és tűzfal-technológiáját.

A System Mechanic 5 Professional egyetlen, egyszerűen használható megoldásban teljes körű PC-szervizt és biztonsági szolgáltatásokat kínál a számítógép-felhasználóknak. A szoftver a Kaspersky Labs technológiájával kiegészítve mostantól a vírusoktól, hackerektől és más internetes fenyegetésektől is véd, garantálja a személyes adatok és az Internet-használat biztonságát, és helyreállítja az elveszett vagy letörölt file-lokat. A Kaspersky Labs fejlesztéseivel kiegészített System Mechanic 5 Professional ideális megoldást kínál PC-k karbantartásához, és biztonságossá tételéhez.

„Nagyon örülünk, hogy termékünk bekerült az Iolo új System Mechanic 5 Professional szoftver csomagjába” – nyilatkozta Vitalij Bezrodnyik, a Kaspersky Labs üzletfejlesztési igazgatója. „Az elmúlt öt évben közel nyolcvanszorosára nőtt a Kaspersky Labs vírusvédelmi adatbázisai által felderített rosszindulatú programok száma. Ezért rendkívül fontos, hogy a PC-felhasználók a lehető leggyorsabban tudják frissíteni vírusvédelmi rendszerüket. Mivel a Kaspersky Labs elsőként jelentette be az anti-vírus adatbázisok óránkénti frissítését, lényegesen megerősítette a PC- használók védelmét. Az ütemezett óránkénti frissítéseken kívül a Kaspersky Labs időnként kiegészítő, sürgős frissítéseket is kiad adatbázisaihoz, melyek a vírustevékenység észlelése után már perceken belül védelmet kínálnak.” – tette hozzá Vitalij Bezrodnyik.

Scott Yenor, az Iolo Technologies informatikai igazgatója elmondta: „Az Iolo nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vásárlóinak kiemelkedő minőséget és műszaki innovációt biztosítson. A Kaspersky Labs díjnyertes vírusvédelmi megoldásának a System Mechanic 5 Professional termékbe történt integrációja jól jelzi folyamatos elkötelezettségünket, hogy a ma kapható legkiválóbb minőségű termékeket kínáljuk.”

Az elmúlt évek során az Iolo szoftverei, közöttük a díjnyertes System Mechanic, számos díjat nyert – például a Home Office Computing „2000 legjobb segédprogramja” díját –, valamint számos termékteszten is kiválóan szerepelt – többek között a PC Worldben, a PC Magazinban, a ZDNeten és a CNeten.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés