Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure: linuxos antivírus a ContentKeeper Internet Filtering Appliance termékcsaládjában

Dotkom

F-Secure: linuxos antivírus a ContentKeeper Internet Filtering Appliance termékcsaládjában

Az internetes szűrőtechnológiák fejlesztője, a ContentKeeper Technologies az F-Secure Anti-Virus for Linux File Servers terméket építi be Mail Solution Suite termékcsomagjába.

A ContentKeeper az SMTP átjárókon áthaladó mindenféle típusú spam és vírusok megfigyelésére, kezelésére és szabályozására használható szoftvert fejlesztett ki. A szoftver egy spam- és vírusszűrő, mely a ContentKeeper Closed Loop Collaborative Filtering módszereket és az F-Secure Anti-Virus technológiát használja a vállalati levelező átjárók biztonságossá tételéhez. Az új modulok a ContentKeeper által e célra épített készülékekbe kerülnek a webes tartalomszűrő rendszerrel együtt.

˝Egyesítettük a ContentKeeper Mail spamvédelmi technológiáját és a több víruskereső motort tartalmazó F-Secure Anti-Virus for Linux File Servers rendszereket. Ezzel megoldásunk biztonságosabbá vált, mivel a minta-adatbázis frissítései automatikusak és nem igényelnek felhasználói beavatkozást, tehát hatékonyabban észlelhetők és kezelhetők a vírustámadások.˝ – mondta David Williams, a ContentKeeper Technologies munkatársa.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés