Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG 10 millió forint összértékű terméket oszt szét

Dotkom

Az LG 10 millió forint összértékű terméket oszt szét

Az LG Electronics és a Sláger Rádió adományozási programot hirdet „Gyermekeinkért”.

Az LG Electronics Magyar Kft. és a Sláger Rádió bejelentette, hogy az LG Electronics Magyar Kft. adományozási programot indít társadalmi szervezetek számára. Az LG Electronics Inc. világszerte komoly összegeket áldoz karitatív célokra, a közösség szolgálatára. A pályázati rendszerben induló program során az LG 10 millió forint összértékű terméket oszt szét a pályázat nyertesei között.

Ingyenes adományt (LG termékeket: hűtőszekrény, mosógép, mikrohullámú sütő, porszívó, TV, videomagnó, hordozható CD-s rádiómagnó, számítógép-monitor, mobiltelefon) igényelhetnek mindazok a közhasznú, nem profitorientált társadalmi szervezetek (állami intézmények, egyesületek, szövetségek, szervezetek, alapítványok és egyéb intézmények), amelyek fő tevékenysége a gyermekek életkörülményeinek javítása. Ebbe a körbe beleértendők azok a tevékenységek, amelyek a gyermekek testi-lelki fejlődését szolgálják. Előnyben részesülnek azok a közhasznú szervezetek, amelyek a vonatkozó törvények szerint kiemelten fontos célokat szolgálnak, illetve jogosultak a hatályos társasági adótörvény 7. § (7) bekezdésében említett igazolás kiállítására.

A pályázat védnöke Göncz Árpádné, a Kézenfogva Alapítvány kuratóriumának elnöke, a tanácsadó testület tagjai között szerepel Dr. Buday-Gyarmati Andrea gyermekorvos és Levente Péter előadóművész is.

A pályázat beérkezési határideje 2004. május 20. csütörtök 10:00 óra.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés