Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel Centrino mobiltechnológia a Grant Thorntonnál

Dotkom

Intel Centrino mobiltechnológia a Grant Thorntonnál

A Grant Thornton az Intel Centrino mobiltechnológia használatával csökkenti a mobil munkavégzés költségeit.

Az Intel bejelentette, hogy a Grant Thornton a világ egyik vezető könyvelő és üzleti tanácsadó szervezete több mint 1.600, az Intel Centrino mobiltechnológiát használó PC noteszgépet helyezett üzembe egyesült királyságbeli munkatársai számára. Az új vezeték nélküli noteszgépek és a már két éve folyamatban lévő PC-frissítési program együttesen segít abban, hogy a vállalat csökkenthesse a mobil munka költségeit, miközben az ügyfelek kiszolgálásának színvonala emelkedik.

A Grant Thornton munkatársai idejük legnagyobb részében úton vannak, ügyfeleket látogatnak, és irodán kívüli munkát végeznek. Noteszgépeiknek maximális hasznos üzemidőt kell biztosítaniuk, hordozható irodaként és fontos üzleti eszközként kell működniük. A cég nagy processzorteljesítményt igénylő adatbázis-kezelési és irodai alkalmazásai régebben óriási kihívást jelentettek a készülékek számára. Ennek eredményeképpen a napi használat gyorsan elhasználta az akkumulátorok energiáját, a maximális hasznos üzemidő biztosításához tekintélyes mennyiségű és drága informatikai támogatásra volt szükség. Az új Intel Centrino mobiltechnológiát használó, maximális üzemidejű és minimális támogatást igénylő noteszgépekkel a Grant Thornton munkatársai elegendő rugalmassággal rendelkeznek ahhoz, hogy a megbeszélések között is dolgozhassanak. Elegendő teljesítmény áll a rendelkezésükre teljes felülvizsgálatok elektronikus lebonyolítására. Többé nem kell az akkumulátor gyors lemerülésétől tartaniuk, s nem kell tartalék akkumulátort hordozniuk magukkal. Ugyanakkor továbbra is élvezhetik a vezeték nélküli munkavégzés előnyeit.

Az Intel Centrino mobiltechnológia segítségével a Grant Thorntonnak nem csak iparágvezető mobil teljesítmény áll rendelkezésére, hanem egy teljes mértékben bevizsgált és iparágvezető technológia, amelynek birtokában nyugodtak lehetnek afelől, hogy hordozható számítógépeik megbízhatóan működnek. A gépek üzembe helyezése minimális idő alatt, rendkívül könnyen és kevés informatikai támogatást igényelve történt meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés