Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a Norton SystemWorks 2004

Dotkom

Már kapható a Norton SystemWorks 2004

A Symantec bejelentette a Norton SystemWorks 2004-et, a cég termelékenységet biztosító és problémamegoldó programcsomagjának legújabb változatát.

Bonyolult jelszavak biztonságos kezelése

A csomag a Symantec új Norton Password Manager-ét is tartalmazza, amely az alkalmazásokban, webhelyeken, e-boltokban és más helyeken használatos jelszavak kezelését könnyíti meg. A Norton Password Managerrel megelőzhető, hogy mindenhol ugyanazt a jelszót használják, sikertelen legyen a jelszó visszaállítása, túl egyszerű jelszavakat használjanak, vagy gondatlanul tárolják azokat. Az erős titkosítást használó Norton Password Manager az internetes és a Windows alkalmazások által használt jelszavak megjegyzésével, illetve önműködő beillesztésével segít megakadályozni a jelszavak veszélyeztetését. Csak be kell jelentkezni a fő jelszóval a Norton Password Manager-be, és az ezt követően önműködően adja meg a felhasználó által engedélyezett helyeken az azonosítót és a jelszót.

A Norton Password Manager az internetes ügyleteknél, illetve vásárlásnál használt űrlapok önműködő kitöltésével egyszerűbbé teszi azok nehézkes és gyakran hibákkal tarkított kitöltését is. A webes űrlapok kitöltésére biztonságos kézi módszer is rendelkezésre áll.

Védelem a vírusok és az új hackereszközök ellen

A szoftvercsomagba integrált új változatú Norton AntiVirus-ban újfajta, kibővített veszélyészlelési lehetőségek jelentek meg, így a termék újszerű eljárásai segítségével egyes, feljövőben levő, nem vírusjellegű veszélyforrások, így a kém- és reklámszoftverek, valamint a billentyűzést naplózó programok felismerésére is képes. A file-cserélő szolgáltatások, például a egyenrangú hálózatok vagy a közvetlenüzenet-szolgáltatások használóinak védelme érdekében a Norton AntiVirus új vizsgálati módszereket is bevezet, amelyek a tömörített file-okban levő vírusokat a PC-re történő belépésükkor észlelik.

A Norton AntiVirus a bejövő és kimenő levelezést továbbra is önműködően vizsgálja meg, eltávolítja a vírusokat, a férgeket és a trójai fertőzéseket, illetve felismeri és eltávolítja a levelezésben és a közvetlen üzenetekben rejlő vírusokat. A Symantec önműködő LiveUpdate-ja – amely valahányszor csak a netre csatlakozik a felhasználó, ellenőrzi, hogy van-e új vírusirtó-frissítés – biztosítja, hogy a Norton SystemWorks 2004 felhasználói naprakész védelemmel álljanak a legújabb netes veszélyekkel szemben. A féreg- és parancsállomány-akadályozó eljárások önműködően, vírusazonosító nélkül védenek bizonyos ismert és ismeretlen veszélyforrások ellen.

A rendszer optimális teljesítőképességének fenntartása

A Norton Utilities többek között megtalálja és kijavítja a problémákat, optimalizálja a file-ok tárolását és folyamatosan figyeli a PC teljesítményét. A továbbfejlesztett, testre szabható One Button Checkup segítségével a felhasználók visszacsinálhatják a javításokat és naplózhatják a változtatásokat. A Norton GoBack Personal Editionnel egy összeomlás után rendszerindító, vagy operációs rendszer lemez, illetve image-ről vagy mágnesszalagról történő visszaállítás nélkül, rögtön helyrehozható a rendszer. A Web Cleanup eltünteti az Internet helyet foglaló és teljesítményt rontó hordalékát. A Connection Keep Alive megakadályozza a behívós Internet-kapcsolat leidőzítését.

A Symantec a Norton SystemWorks 2004 Professional kiadását is tervezi, amely az alapváltozat összetevőin kívül további hatékony rendszerbővítési és -mentési elemeket is tartalmaz. A Norton SystemWorks 2004 Professional része a Norton Ghost, mellyel az adatok megóvhatók a rendszerkatasztrófák következményeitől. A Process Viewer nem csak a futó folyamatok, hanem az egyes kapcsolódó állományok tárolási helyének megnézését is lehetővé teszi. A Performance Test további rendszerinformációkat közöl, amellyel a felhasználó meggyőződhet rendszerének teljesítményéről, illetve összehasonlíthatja azt más rendszerekével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés