Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb szakmai elismerés a Virusbuster megoldásának

Dotkom

Újabb szakmai elismerés a Virusbuster megoldásának

VBShield for Novell NetWare 2003 augusztusában másodszorra szerezte meg a Virus Bulletin 100% minősítést.

A VBShield for Novell Netware újra megkapta a Virus Bulletin 100% minősítést a Virus Bulletin angol szaklap augusztusi független tesztjén. A minősítést azok a vírusvédelmi megoldások kapják meg, amelyek 100%-os arányt érnek el a vadon terjedő vírusok felismerésében. A VBShield for Novell NetWare ugyanazt a platform-független keresőmotort tartalmazza, amely minden Virusbuster termékben megtalálható.

A Novell Netware szerverek háttértárait vagy annak kisebb egységeit a Virusbuster megoldásával külön védelmi egységként, egyedi beállításokkal kezelhetik az ügyfelek. Ez kiemelten fontos lehet a felhasználók számára, mivel egyes adatok eltérő fontossága más-más biztonsági előírásokat tesz szükségessé.

A VBShield for Novell Netware egyszerűen kezelhető felhasználói felületet, automatikus vírusadatbázis- és programfrissítést nyújt a felhasználóknak. A Virusbuster azon kevés vírusvédelmi szoftverfejlesztő cég közé tartozik, amely opcionálisan telepíthető Groupwise levelezésvédelmi megoldást is kínál.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés