Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kimagyarázta: iPhone-t használ a Microsoft egyik fejese

Dotkom

Kimagyarázta: iPhone-t használ a Microsoft egyik fejese

Egy nagyvállalatnál joggal várhatják el, hogy az alkalmazottak legyenek lojálisak a cég termékeihez. Persze ez a főnököktől is elvárható lenne.

A lojalitás különösen fontos abban az esetben, ha a munkaadó nevével gyakorlatilag mindennap találkozunk. Nos, a Microsoftra ez eléggé ráillik, hiszen ma már szinte mindenki használ számítógépet, azon pedig az operációs rendszer vagy legalább egy adott szoftver nagy eséllyel a cég terméke. Nem is beszélve az okostelefonokról, bár ezen a téren nem annyira rózsás a helyzet. Érdekes, hogy a közelmúltig nem is engedték a dolgozók számára, hogy ne Windows Phone mobiljuk legyen, ezt a korlátozást viszont már feloldották. Steve Ballmer, a korábbi vezérigazgató lesajnálóan nyilatkozott az iPhone-ról, és úgy általában az Apple bármilyen termékét nem igazán látta szívesen egyik alkalmazottnál sem.

joe belfiore

Azóta persze sok változás történt a Microsoft életében, számos szoftvert fejlesztenek az Apple számára is, szóval enyhült a korábbi fagyos viszony. Ez abból is látszik, hogy Joe Belfiore, aki jelenleg a Windows Phone részleg főnöke, nemrégiben egy iPhone-ról küldött Twitter üzenetet, miközben épp szabadságát tölti a távoli Japánban. Minderre ráadásul frappáns magyarázatot is adott egy nyilatkozatában. Ebben kifejtette, hogy számára nagyon fontos megismerni a konkurenciát, így az iPhone-t és az Androidot is. Szeretné megérteni az előnyeiket és hátrányaikat, a teljes ökoszisztémát, márpedig ehhez nem elegendő egy pár perces nyomkodás. Hosszabb ideig, a lehető legtöbb funkciót kipróbálva lehet igazán átlátni a jó és rossz tulajdonságait. Reméljük, a tapasztalatait megosztja majd a fejlesztőkkel is, ugyanis a piaci részesedésben jól jönne nekik egy kis növekedés.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés