Connect with us

Hirdetés

technokrata

Erről a pendrive-ról biztos nem lopják el az adataid

Dotkom

Erről a pendrive-ról biztos nem lopják el az adataid

Szuperbiztonságos pendrive-ot leplezett le a Kingston.

A Kingston bemutatta a DataTraveler 2000 titkosított USB-meghajtót, amely hardveres titkosítást és PIN-védelmet kínál a beépített alfanumerikus billentyűzeten keresztüli hozzáféréssel. Az eszköz azon biztonsági informatikai szakemberek, kis- és középvállalkozások, valamint vállalati végfelhasználók számára készült a világ minden táján, akik elektronikus adatvédelmet igényelnek.

A DT 2000 egyszerűen telepíthető olyan munkakörnyezetekben is, ahol több eszköz és operációs rendszer van használatban, mivel a meghajtó operációsrendszer-független, emellett hardveralapú, teljes lemezes, XTS módú AES 256 bites adattitkosítást biztosít. A titkosítás a meghajtón történik, és nincs szükség hozzá szoftveres vagy hardveres illesztőprogramra.

DataTraveler 2000 16GB_DT2000_16GB_ao_hr_10_12_2015 17_58

A DT 2000 pendrive alfanumerikus billentyűzete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a meghajtót egy szóból vagy számkombinációból álló PIN-védelemmel lássák el. Az automatikus zárolás funkció a fokozott biztonságot szolgálja, és akkor aktiválódik, ha eltávolítjuk a meghajtót a gazdaeszközből. Az USB 10 érvénytelen belépési kísérlet után törli a titkosítási kódot és a jelszót a találgatásos behatolás megakadályozása érdekében. A DT 2000 tervezése során fontos szempont volt a tartósság: a meghajtót alumíniumborítás védi a mindennapi hatásoktól, például a víztől és a portól. 

A DataTraveler 2000 2016 első negyedéve során válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban 16 GB, 32 GB és 64 GB kapacitással



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés