Connect with us

Hirdetés

technokrata

PowerPad: extra üzemidő notebookoknak

Dotkom

PowerPad: extra üzemidő notebookoknak

Az Electrovaya nevű cég PowerPad termékei végre valóra váltják minden mobilszámítógép-tulajdonos álmát: akár 16 órával is meghosszabbodhat a használati idő.

A leginkább egy egéralátétre hasonlító eszköz nagyobbik verziója, a PowerPad 16 órás működési időt ígér, s kistestvére, a PowerPad is 12 órányi kibővített üzemidővel örvendezteti meg tulajdonosát. Az 500 illetve 400 dollárba kerülő eszközök akkumulátorként tekintve nem kicsik, azonban könnyűek és kielégítik a folyamatos használattal szemben támasztott extra igényeket is.

11 Ah-s a PowerPad 160, melynek vastagsága 1 centiméternél is kisebb, felülete 220×295 mm. Tömege mindössze 1,1 kg, maximális kapacitásának 80%-át 4 órás töltés alatt éri el.

A PowerPad 120 8 Ah-s, fizikai méretei megegyeznek a másik modellével. Tömege viszont kisebb, körülbelül 900 gramm, maximális kapacitásának 80%-át 3 órás töltés alatt éri el.

Ugyan már tavaly is elérhető volt a fenti két eszköz, de eddig csak közvetlenül a cégtől lehetett megvásárolni. A PowerPad egyébként kompatibilis az Acer, a Compaq, a Gateway, a Fujitsu és a Toshiba notebookokkal, és a cég azon dolgozik, hogy a Dell, a HP, és a Sony mobil gépeivel is együtt tudjon működni eszköze.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés