Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyvállalati rendszerekre szakosodott üzletág a HP-nál

Dotkom

Nagyvállalati rendszerekre szakosodott üzletág a HP-nál

Az új HP nagyvállalati rendszerek üzletága a különböző IT-infrastruktúrák kialakításához nélkülözhetetlen – termékekkel és megoldásokkal kapcsolatos – feladatokat lát el.

A HP és a Compaq egyesülésének lezárultával május 7-én hivatalosan is megkezdte működését az új HP. A négy nagyobb szervezeti egységre tagolódó új cég Nagyvállalati Rendszerek (Enterprise Systems Group – ESG) üzletága a különböző IT infrastruktúrák kialakításához nélkülözhetetlen termékekkel és megoldásokkal kapcsolatos feladatokat látja el.

A Nagyvállalati Rendszerek üzletág egységei az egyes termékvonalak mentén kerültek kialakításra, ennek megfelelően Háttértár Megoldások (Networked Storage Solution – NSS), Iparági Szabvány Kiszolgálók (Industry Standard Servers – ISS), Üzletkritikus Kiszolgálók (Business Critical Servers – BCS) és Szoftverek (Software) szervezeti egységek különíthetőek el.

Mindenesetre az új HP továbbra is elkötelezett az iránt, hogy az iparágon belül továbbra is a termékek és a megoldások széles választékát kínálja ügyfelei számára. A hangsúly továbbra is azokra a technológiákra helyeződik, amelyek a kompetitív előnyök kiépítésében és megtartásában játszanak nagy szerepet – mindez pedig várhatóan csökkenő költségek, leegyszerűsített működés, redukált kockázat és az üzleti lehetőségek gyorsabb kihasználásának formájában realizálódik majd.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés