Connect with us

Hirdetés

technokrata

Van egy jó ötleted? Jelentkezz erre a pályázatra!

Dotkom

Van egy jó ötleted? Jelentkezz erre a pályázatra!

A Kitchen Budapest ismét meghirdeti a fiatal tehetségeket és innovatív projektjeiket felkaroló ötletfejlesztési programját, a Talent programot.

A vállalkozó szellemű csapatok jelentkezését november 23-ig várják a KIBU honlapján.

A Kitchen Budapest (KIBU) 2007-es megalakulása óta egy olyan nemzetközileg is elismert innovációs labor, amely a hazai kreatív projektek indulását támogatja. Célunk, hogy az ötletre épített értékből és tartalomból hosszútávon is sikeres projekteket hozzanak létre, amelyek nem csak elméleti síkon működnek, hanem piaci környezetben is megállják a helyüket. Startup program mellett a korábbi fázisú ötletek számára indított Talent programban félévente olyan tehetséges fiatalok jelentkezését várják, akik 3-5 fős csapatukkal készen állnak próbára tenni saját ötletüket, tudásukat, és elég motiváltak ahhoz, hogy megszerezzék a megvalósításhoz szükséges készségeket és tapasztalatokat.

Talent_headline

Miért érdemes jelentkezni?

A kiválasztott projektek számára a KIBU 6 hónapon keresztül pénzügyi támogatást, inspiráló munkateret, tudást és kapcsolati tőkét biztosít. Továbbá a bejutó csapatok a projekt jellegének megfelelő szakmai mentorálást is kapnak a KIBU csapatának közreműködésével. A jelenleg futó talent projektekről bővebben itt olvashatsz.

Pályázás

A Talent programba szánt ötleteket a KIBU honlapján található jelentkezési íven keresztül lehet beküldeni. A három körös kiválasztási folyamatot követően 2016. január 4-én kezdődik a közös munka. A pályázattal kapcsolatos részletek az alábbi linken találhatóak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés