Connect with us

Hirdetés

technokrata

Direkt szivatja az Apple a Pebble-t?

Viselhető Tech

Direkt szivatja az Apple a Pebble-t?

Nem engedélyezi az Apple a Pebble applikációját az App Store-ban, így a cég új okosórái használhatatlanok az iPhone tulajdonosok számára.

Amióta az Apple belépett az okosórák piacára, a korábban csak a geekek körében érdekes termékkategória hirtelen szárnyalásba kezdett. Talán nem is meglepő, hogy a kategória úttörőjeként megismert Pebble is szeretné megszerezni a maga szeletét a tortából, ezért egy, minden korábbinál fejlettebb órát dobtak piacra a Pebble Time személyében.

Pebble Time Steel és az Apple Watch

A helyzet azonban az, hogy ehhez az új órához új alkalmazás is kell, vagyis a fejlesztők el is készítették az applikációt és beküldték azt az Apple-nek és a Google-nek. Míg utóbbi esetén nem volt probléma, addig az Apple bizony már hetek óta nem hajlandó engedélyeztetni az órához készült szoftvert, vagyis az így az iPhone tulajdonosok számára használhatatlan.

time

A Pebble szerint ez egyértelműen az Apple sara, azonban több rajongó is jelezte, hogy más cégeknél is hasonlóan lassú a procedúra és a Pebble hibázott a késői beadással. Ettől függetlenül a cég igyekszik meglovagolni a helyzet marketing értékét, így már arra is megkérték a rajongókat, hogy árasszák el a Facebook és Twitter csatornákat a  #FreeOurPebbleTime hashtag-gel ellátott üzeneteikkel.

 



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés