Connect with us

Hirdetés

technokrata

A védelem, amire a fiataloknak szüksége van

Dotkom

A védelem, amire a fiataloknak szüksége van

A Barracuda NG Firewall új biztonsági funkciókkal segíti elő a fiatalok tudatos internethasználatát.

A Barracuda Networks, Inc. (NYSE: CUDA), a felhőhöz kapcsolódó biztonsági és tárolási megoldások egyik vezető szállítója bejelentette az NG Firewall termékcsalád legújabb változatát, amely számos új funkciót és frissítést tartalmaz a beállítás, az adminisztráció és a felügyelet egyszerűsítése érdekében. A tűzfal önkiszolgáló konfigurálási lehetőséget biztosít a MacOS, Windows és iOS rendszereket használó távoli végfelhasználók számára VPN-kapcsolataik néhány kattintással történő konfigurálásához. Az újgenerációs szoftver emellett lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy a SafeSearch és a YouTube for Schools szolgáltatások szabályainak betartatását megjelöljék a tűzfalbeállításokban. A tűzfal megjelenésével egyidejűleg a vállalat piacra dobta az új Barracuda NG Firewall Remote iOS applikációt is, amellyel a rendszergazdák egyszerűen férhetnek hozzá az NG vezérlőpultokhoz iOS eszközeikről.

barracuda_firewall

„A Barracuda NG Firewall legújabb verziója az alkalmazásfüggő forgalomfelügyelet mellett olyan újgenerációs biztonsági funkciókkal is fel van vértezve, amelyek segítik az óvodák, általános iskolák és középiskolák igényeinek kielégítését. Ezeket a fejlesztéseket a teljes körű védelmet kínáló Total Threat Protection kezdeményezésünk keretében nyújtjuk ügyfeleinknek” – mondta Klaus Gheri, a Barracuda hálózatbiztonságért felelős alelnöke.

barracuda_logo

A Barracuda NG Firewall legújabb verziójának kiemelt funkciói:

– SafeSearch – lehetővé teszi a biztonságos keresés betartatásának engedélyezését, így a keresések során a legszigorúbb házirendek érvényesülnek. 
– YouTube for Schools – olyan beállítások hozhatók létre, amelyekkel a diákok hozzáférhetnek a YouTube EDU oktatási célú tartalmaihoz, miközben korlátozzák a YouTube nem oktatási célú tartalmainak elérését. 
– Wi-Fi házirend betartatása – az iparágvezető vezeték nélküli infrastruktúra-megoldások használatával a Wi-Fi hozzáférési pontok integrálhatók a láthatóságnak és a házirendeknek való megfelelőség érdekében. 
– Távelérés-kezelés – lehetővé teszi a Mac OS X, Windows és iOS eszközök távelérés-felügyeletének konfigurálását egy önkiszolgáló portálon keresztül. 
– Barracuda NG Remote iOS alkalmazás – egyszerű távoli hozzáférést biztosít a Barracuda NG Firewall tűzfal rendszergazdáinak a szoftver vezérlőpultjaihoz és készülékeihez bárhonnan és bármikor.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés