Connect with us

Hirdetés

technokrata

Unod, hogy állandóan eltörik a fejhallgatód? Itt a megoldás!

Dotkom

Unod, hogy állandóan eltörik a fejhallgatód? Itt a megoldás!

A Magzet segítségével biztosan nem törik bele a telefonodba a fülhallgatód csatlakozója!

Bizonyára sokakkal előfordult már, hogy egy óvatlan pillanatban beakadt a fülhallgató kábele valamibe. Szerencsés esetben ez csak egy apró kellemetlenség, rosszabb esetben azonban akár a fülhallgató, akár a csatlakozó is komoly sérüléseket szenvedhet el. Ezt ismerte fel a Magzet csapata, így megalkották a különleges, az Apple Magsafe töltőire emlékeztető megoldásukat.

magzet

Ennek lényege, hogy a Magzet rendszer két összetevőből áll, az egyiket az általunk választott eszközbe csatlakoztatjuk (ez a MagKap), míg a másikba a 3,5 mm-es jacket helyezzük el (ezt MagJack-nek nevezik az alkotók).

 

Ezután egy mágneses kapcsolat védi a két eszközt, hiszen egy óvatlan mozdulat esetén nem a tárgyaink sérülnek, hanem pusztán a mágnes mozdul el. Az alkotók ígérete alapján a hangminőséget sem érheti majd kritika, állításuk szerint nagy energiákat fektettek erre a területre. Az egyelőre Kickstarteren létező projekt megvalósulásához 294 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni, ebből mindeddig csekélyke 9000 valósult meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés