Connect with us

Hirdetés

technokrata

Snowboardverseny a Westend tetején!

Dotkom

Snowboardverseny a Westend tetején!

Idén ismét megrendezésre kerül az O’Neill-Nokia Snowboardverseny, a belvárosban, a Westend City Center tetején.

Az elmúlt két év sikere után január 25-én ismét megrendezik az O’Neill-Nokia Downtown High Budapest 2003 nyílt nemzetközi férfi snowboard versenyt. A rendezvény célja, hogy népszerűsítse a fiatalok körében ezt az „extrém” sportágat.

A látvány minden bizonnyal lenyűgöző lesz, hiszen a Westend City Center tetőparkolójában kerül megrendezésre az esemény. A sánc 13 méter magas, és 50 méter hosszúságú lesz, mely műhóval és a helyszínen gyűjtött hóval lesz leborítva. A sánc 12-18 méteres ugrásokat is lehetővé tesz, így már csak a versenyzők bátorsága szab határt a légi mutatványoknak.

Az előzetes jelentkezések alapján 6 ország 30-40 versenyzője fog megküzdeni egymással az 500.000 Ft összdíjazású versenyen. A rendezők idén is 10.000-15.000 látogatót várnak. Az edzések már január 24-én elkezdődnek, melyek szombaton 14:00-ig tartanak. Szombaton 16:00-kor kezdődik a selejtező, mely eredményei alapján a nyolc legjobb fog a döntőbe jutni.

A helyszínen egy 200 négyzetméteres melegedő/pizzasátor várja a szurkolókat, ahol nem fognak lemaradni a verseny egyetlen momentumáról sem, hiszen egy óriáskivetítőn követhetik nyomon a verseny mindenkori állását.

A Club Nokia tagok ingyenesen használhatják a Nokia sátrat, ahol is enni és inni kapnak a Club Nokia tagjai. A belépéshez nem kell mást tenni, mint felmutatni a Club Nokia kártyát.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés