Connect with us

Hirdetés

technokrata

Divatba jön az Apparel and Footwear: a Benetton csoport az SAP-t választotta informatikai rendszerén

Dotkom

Divatba jön az Apparel and Footwear: a Benetton csoport az SAP-t választotta informatikai rendszerén

A divatcég a szállítói lánc és az elosztási folyamatok javítása érdekében az SAP Apparel and Footwear rendszerét alkalmazza.

Az SAP AG bejelentette, hogy a Benetton Group az SAP Apparel and Footwear (SAP AFS) rendszerét választotta a cég tervezési, elosztási és feltöltési eljárásainak javításához. A megoldás a jelenlegi piacon gyorsan realizálódó előnyöket, és a jövőbeli növekedéshez szükséges méretezhetőséget ígér.

Az SAP megoldás segítségével 1.500 Benetton-alkalmazottnak lesz rálátása a teljes szállítói láncra a tervezési eljárástól egészen az üzletek polcáig, amely révén az üzleti folyamatok minden bizonnyal hatékonyan felügyelhetővé válik, javítva a vásárlók és kiskereskedők válaszkészségét azáltal, hogy az új kollekciót gyakrabban, pontosabban és rövidebb időn belül tudják szállítani.

A Benetton Group az SAP AFS megoldást fogja bevezetni a termelőüzemekben, logisztikai központokban, és üzleti létesítményekben az egész világra kiterjedően. Ennek eredményeképpen a Benetton képes lesz azonnal, globálisan hozzáférni az adminisztrációs információhoz és a működési adatokhoz. Az SAP AFS – elviekben – hosszú távon költség- és bevételi előnyöket kínál a Benetton számára azáltal, hogy a teljes vállalati rendszer egyetlen integrált platformon fut, és lehetővé teszi a termelési folyamatok az ügyfél igényeihez történő gyors igazítását.

Az SAP AFS egy olyan vállalatirányítási rendszer, amelyet a ruházati és cipőipar egyedi igényeinek megfelelően alakítottak ki – része a pénzügy, a rendelésteljesítés és a logisztika, általa a beszállítói lánc minden pontján hatékonyan kezelhető a megfelelő részletességű készletek. A megoldás globális hozzáférést biztosít az adatokhoz, így javíthatók az előrejelzési és tervezési funkciók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés