Connect with us

Hirdetés

technokrata

Központosított, nyílt információbiztonság a Symantec-től

Dotkom

Központosított, nyílt információbiztonság a Symantec-től

A Symantec Security Management System biztosítja a védelem áttekintését, lehetővé teszi a megelőző jellegű védekezést és a valós idejű, az egész vállalatra kiterjedő reagálást – november 25-én Magyarországon is demonstrálták az SSMS-t.

A nagyvállalati internetes biztonságtechnikai megoldások témakörében rendezett szakmai napot nagyvállalatok informatikai vezetői számára a Symantec Képviselet november 25-én, az Amerikai Nagykövetség kereskedelmi tanácsosának rezidenciáján. A rendezvényen a közönség több előadást hallgathatott meg az összetett fenyegetések témakörétől kezdve a nagyvállalati megoldások részletezéséig. Pogány László, a Symantec Képviselet vezetője ismertette az összetett fenyegetések elleni védekezés lényegét, Gombás László, senior rendszermérnök pedig a Symantec legújabb nagyvállalati megoldását az SSMS-t mutatta be.

A Symantec Security Management System megválaszolhatóvá teszi az informatikai és információvédelmi vezetőkhöz címzett, a biztonság mértékét és az erőforrások helyes csoportosítását firtató, valamint a „megtettünk-e mindent a vállalat védelmére”-típusú kérdéseket. A Symantec Security Management System több, a felhasználó által kiválasztható, és az egyedi üzleti céloknak megfelelő összeállításban telepíthető védelemkezelő alkalmazásból áll.

A Symantec Security Management System fő alkotórészei a Symantec Event Managerek (eseménykezelők), a Symantec Incident Manager (incidenskezelő) és a szabálymegfeleltetést szolgáló Symantec ESM.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés