Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Symantec 6 versenytársát utasította maga mögé

Dotkom

A Symantec 6 versenytársát utasította maga mögé

Versenytársait a 33 kritériumból 21-ben szárnyalta túl.

[sajtóközlemény] A Symantec bejelentette, hogy két kategóriában is CRN Channel győztes lett a felmérések szerint.

A Symantec 6 versenytársát utasította maga mögé a biztonsági termékek versenyében, így első helyezést ért el a tűzfal és az antivírus kategóriákban. A vállalat ezenkívül dicséretre méltó eredményt ért el a behatolásdetektálás minden kategóriájában is, ahol a Symantec minden lehetséges díjat a magáénak tudhat. A felmérés eredményét március 14-én tették közzé a CMP Solution Provider XChange konferencián New Orleansban.

A Symantec versenytársait a 33 kritériumból 21-ben szárnyalta túl a biztonsági termékek kategóriájában. A Symantec ezenkívül a legjobb ár/teljesítmény mutatóval is rendelkezik, maga mögé utasítva a Cisco Systemst, a Microsoftot és a Check Point Software Technologies-t. A Symantec hatból négy kritérium értékelésében a legmagasabb pontszámot érte el, melyek a befektetés megtérülése, a profitabilitás, a piaci támogatás és a területi értékesítés támogatása.

Az antivírus kategóriát fölényesen uralva a Symantec Norton AntiVirus 11 kritériumból 10-ben a legjobb eredménnyel felelt meg. Noha a Symantec mind a négy technikai kritérium (termék minősége, egyszerű menedzselhetőség, termékfrissítések sebessége, ár/teljesítmény arány) esetében tarolt, a legmagasabb pontkülönbséget, 15 pontot, mégis a menedzselhetőség kategóriában érte el.

A hét channel kritériumból hatban a Symantec nyert, a legjobb minősítést érve el technikai terméktámogatásban, a befektetés megtérülésében, a profitabilitásban, piaci támogatásban, oktatás és tanúsítványok, valamint területi értékesítés kategóriákban. A vállalat az antivírus termékek terén olyan ellenfelekkel szemben diadalmaskodott, mint a Trend Micro, a Network Associates és a Computer Associates.

A behatolásdetektáló osztályban a Symantec a technikai terület és a nagy megoldásszállítók győztese lett. A vállalat a Cisco és az Internet Security Systems ellenében nyerte az ár/teljesítmény és a könnyed menedzselhetőség versenyt, valamint a profitabilitási és a befektetés megtérülési rátája is a legjobb volt. Az összesített eredményekben a Symantec 72,9 pontot ért el, nem egész egy ponttal kevesebbet, mint a kategória győztese.

Az éves CRN Channel Champion felmérés a legnagyobb a megoldásszállítók piacán. Idén 11. alkalommal készítik el, több mint 2270 megoldásszállítót kérdeztek meg telefonon 2001. novembere és 2002. januárja között. A megoldásszállítók 20 termék és szolgáltatási kategóriába sorolták be szállítóikat, melyeket a CRN javaslatai és a piaci részesedési adatok alapján választottak ki. A megoldásszállítóknak ezenkívül minden kategóriában az egyes kritériumok közötti fontossági sorrendet is meg kellett adniuk.

A CRN szerkesztői szerint a felmérés a termékek minőségét és megbízhatóságát emeli ki, mint a megoldásszállítók szerint legfontosabb ismérvet. A megoldásszállítók nagy fontosságot tulajdonítanak ezeknek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés