Connect with us

Hirdetés

technokrata

Biztonsági fenyegetések – gyors ellencsapás

Dotkom

Biztonsági fenyegetések – gyors ellencsapás

…avagy kik oldják meg a világon felmerülő, rosszindulatból vagy figyelmetlenségből adódó biztonsági problémákat?

[sajtóközlemény] A Symantec Security Response vezeti a Symantec széles körben mozgó innovatív technológiai fejlesztéseit. A Symantec Security Response egy Internet-biztonsági szakemberekből álló csapat, amely 7 napos, 24 órás időbeosztásban dolgozik megoldások, szolgáltatások és válaszlépések előállításán a Symantec ügyfelek részére, világszerte.

A kutatóközpontokban a Symantec Security Response munkatársai összegyűjtik és elemzik a legújabb hálózati biztonsági fenyegetéseket és biztonsági réseket. Ezt a kutatócsoportot kiegészítik a technikai támogató szakértők, akik az ügyfeleket látják el információkkal a termékek implementációjával és használatával kapcsolatban, valamint az új fenyegetésekkel szembeni ellenlépésekről és az azonosító eszközökről.

A Symantec Enterprise Security tetszőleges méretű szervezetet képes ellátni technológiájával, általános válaszokkal és szolgáltatásokkal az információs biztonság menedzseléséhez. A Symantec széleskörű megoldásai kategóriájuk legjobbjai az átjárók, kiszolgáló és kliensek tűzfalas védelmében, víruselhárításban, behatolásérzékelésben, sérülékenység vizsgálatban és magánhálózati VPN technológiákban.

A Symantec Security Response az ügyfeleket 7 napos, 24 órás széleskörű és általános Internet biztonsági szakértelemmel támogatja a jelenkor internetes fenyegetései ellen. A Symantec Enterprise Security ügyfelét a világ egyik legnagyobb profi biztonsági szervezete támogatja, biztonsági konzultációt, oktatást és menedzselt biztonsági szolgáltatásokat ajánlva.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés