Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jó úton halad a Nokia

Dotkom

Jó úton halad a Nokia

A Nokia ma közzétette az előre beütemezett negyedév-közepi gyorsjelentését a 2002-es első negyedévi üzleti kilátásokra vonatkozóan.

A januári és februári események alapján a Nokia pro forma hozama részvényenként (módosított) előreláthatólag az első negyedévre előre jelzett 0,15-0,17 eurós sáv felső részén, illetve a sáv felett lesz. Az első negyedévi nettó értékesítés a várakozások szerint a jelzettnél valamivel alacsonyabb lesz, ugyanakkor ez a vártnál magasabb jövedelmezőség mellett jelentkezik, mely a Nokia alapértékeinek, vagyis az erős márkának, a kiváló végrehajtásnak és a győztes portfóliónak köszönhető.

A vállalat szerint az első negyedévi nettó értékesítés valamivel az előző év hasonló időszakával való összehasonlításban 6-10%-os csökkenést jósoló előzetes útmutatások alatt lesz. A Nokia Mobile Phones eladásai az első negyedévben várhatóan az előzetesen megszabott határon belül lesznek (3-7%-os csökkenés az előző év hasonló időszakával való összehasonlításban), míg a Nokia Networks üzletág eladásai mintegy 25%-kal csökkenhetnek az előző év hasonló időszakával való összehasonlításban, szemben a korábbi 16-20%-os útmutatásokkal.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés