Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell Európára is kiterjeszti VMware View® alapú felhőmegoldásait és Desktop as a Service szolgáltatását

Dotkom

A Dell Európára is kiterjeszti VMware View® alapú felhőmegoldásait és Desktop as a Service szolgáltatását

A Dell bejelentette továbbfejlesztett felhőalapú ügyfélmegoldásait, mely lehetővé teszi a VMware virtuális környezetek bevezetését, kezelését, telepítését és széles körű elérését.

 A felhőalapú ügyfélmegoldások legújabb fejlesztéseivel, a vékonykliensek¹ piacát vezető Dell a zéró és vékonyklienseken Európában is elérhetővé teszi a VMware View és a PCoIP protokoll támogatását. Elérhető lesz továbbá a PCoIP-támogatással kiegészített Desktop as a Service (DaaS) szolgáltatás, valamint az értékesítési partnereknek fejlesztett megoldások is.

A felhőalapú virtuális asztali megoldások már elérhetők Európában

A Dell Desktop as a Service (DaaS) szolgáltatása jelenleg az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban és Hollandiában érhető el. A szolgáltatás a Dell Slough városában (Egyesült Királyság) található adatközpontjára épül, amely az alkalmazások zavartalan elérhetőségét és folyamatos működést biztosít. A DaaS segítségével az ügyfelek kizárólag az operációs rendszer, az alkalmazások és a felhasználói profilok kezelésére összpontosíthatnak, míg a VDI infrastruktúrát a Dell gondjaira bízhatják. Ez a megoldás rugalmasságot biztosít az informatikai részlegek számára, néhány felhasználótól akár ezrekig méretezhető, számos eszközről elérhető, továbbá leegyszerűsíti az asztali virtualizáció telepítését és kezelését, valamint előre kiszámítható, havi áron vásárolható meg. A DaaS munkahelyenként havi 35 eurós, 29 fontos vagy 36 dolláros díjért vehető igénybe².

A Dell DaaS lehetőséget biztosít az ügyfelek számára a VMware View programban elérhető PCoIP protokoll használatára, amellyel a távoli felhasználók kivételes, HD multimédia élményhez juthatnak, nagyfelbontású, teljes képfrissítésű 3D grafika és HD hang, több nagy kijelző és az USB-perifériák széles körének támogatásával.

Új felhő kliensek a VMware rendszerekhez

A mai naptól világszerte elérhető az új, kétkijelzős Dell Wyse P25, a négykijelzős Dell Wyse P45 pedig még ebben a hónapban megvásárolható lesz. Ezek a PCoIP zéró kliensek perifériák széles skáláját támogatják, kimagasló alkalmazás-terjesztési megoldást kínálnak, valamint kompromisszummentes teljesítménnyel támogatják a nagy grafikai igényű alkalmazásokat. Az ügyféloldali gyorsítótárazással csökkentik a LAN és WAN hálózatok sávszélesség-használatát, és egyszerűsítik a nagyvállalati asztali számítógépek kiépítését, kezelését, karbantartását és védelmét.

A Dell emellett VMware-specifikus fejlesztéseket is beépít a kompakt, költséghatékony Dell Wyse T50 ARM SoC vékonykliensébe és a Dell Wyse X90m7 mobil vékonykliensébe. A T50 kliens PCoIP támogatása kiemelkedő grafikai és multimédiás teljesítményt nyújt a VMware rendszereken. Az X90m7 mobil vékonykliens mostantól a Windows Embedded Standard 7 Premium operációs rendszert VMware View Local Mode üzemmóddal támogatja, így a mobil felhasználók számára további rugalmasságot jelent, hogy a munkamenetek hordozhatóvá válnak. 

Dell felhőalapú ügyfélmegoldások értékesítési partnerek számára

A Dell Európában is elérhetővé teszi Partner Direct Desktop Virtualization Solutions Competency programját, és világszerte bemutatja a Cloud Client Computing Partner Advisor eszközt. Az asztali rendszerek virtualizációjára összpontosító tudásbázis segítséget nyújt a Dell partnerei számára az értékesítési stratégia továbbfejlesztésében, és kiegészíti azt a teljes körű számítástechnikai kínálatot, amelyet ezek a partnerek igényelnek.

A Dell Cloud Client Computing Partner Advisor az elérhető egyik legteljesebb és legrugalmasabb eszköz, amely segít a Dell és Dell Wyse értékesítési partnereknek abban, hogy a nagyvállalati szintű asztali virtualizációs architektúrákat percek alatt megtervezhessék az ügyfeleik egyedi igényeinek megfelelően. A partnerek 50–50.000 felhasználóig tervezhetnek megoldásokat, amelyek mind a Dell közzétett referencia architektúráihoz kötődnek, és tartalmazzák a megoldás telepítéséhez szükséges végpontokat, valamint az adatközpontok hardverét és szoftvereit. Az eszköz októbertől világszerte ingyenesen elérhető a Premier és a Preferred szintű partnerek számára a Dell PartnerDirect portálon.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés