Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brady Corp. a 2012-es Alemona EHS konferencián

Dotkom

Brady Corp. a 2012-es Alemona EHS konferencián

Az Brady Corp. vállalta a szeptember 27-29 között Budapesten megrendezendő 2012 Alemona EHS Konferencia aranyfokozatú támogatását.

A nemzetközi vállalat, amely az épületek, termékek és személyek azonosítását és védelmét szolgáló komplett megoldások nemzetközi gyártója és forgalmazója, egyúttal ismerteti a BRADY LOTO (Lockout/Tagout) márkanevű rendszerét amely modern megelőzési lehetőséget jelent a karbantartási munkák közben kialakuló balestek megszüntetésére Az Európai Unióban ugyanis évente dolgozók ezrei sérülnek meg ipari berendezések és gépek javítása vagy karbantartása közben. A balesetek nagy részének oka az ellenőrizetlen energia-áramlás.

A környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági szakemberek és szolgáltatók (EHS) számára évente egyszer megrendezett esemény célja, hogy inspiráljon és ötleteket adjon a régió piacain dolgozó EHS szakembereknek. A budapesti rendezvény a világ egyik legnagyobb hatású munkavédelmi összejövetelévé kíván válni a feltörekvő piacokon dolgozó EHS szakemberek számára. Az Alemona 2012 EHS Konferenciára több, mint 1000 üzleti vezetőt, vállalkozót és szakembert várnak a verseny- és közszférából.

A konferencián forradalmian új eszközöket mutatnak be a maximális hatékonyság elérése érdekében. Szó lesz az komplex problémák egyszerű megoldását szolgáló Open Space-ről és a jövőalkotó módszerek egyedi kombinációjáról, emelett a hallgatóság kompetenciáihoz igazított, valamint iIparágak és témáik szerinti beszélgetések is a programban szerepelnek. A programban szerepel, jelentés és kompetencia alapú szavazás a stratégiáról és a vonatkozó rövidtávú akciótervről. “

További információ és regisztráció: www.alemonae.com

A Brady társaságról 

A Brady Corporation épületek, termékek és személyek azonosítását és védelmét szolgáló komplett megoldások nemzetközi gyártója és forgalmazója. Az ügyfeleknek emelt szintű biztonságot, védelmet, termelékenységet és teljesítményt biztosító termékek kínálatában megtalálhatóak a magas szintű követelményeknek megfelelő címkék és jelölések, biztonsági berendezések, nyomtatási rendszerek és szoftverek, kiömlés elhárításához szükséges anyagok és precíziós alkatrészek. Az 1914-ben alapított vállalat több millió ügyféllel rendelkezik az elektronikai, telekommunikációs, termelési, villamosipari, építőipari, tömegközlekedési, oktatási és egészségügyi szektorban, illetve számos más iparágban. A 2011-es pénzügyi évben a Brady árbevétele mintegy 1,34 milliárd dollár volt. Bővebb információk a www.bradyeurope.com weblapon találhatók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés