Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nézz tévét Galaxy S III-on!

Dotkom

Nézz tévét Galaxy S III-on!

Azt már tudjuk, hogy piaconként más-más telefont ad el a Samsung. az európai és az ázsiai piacra azonban messze a leggyengébb Galaxy S III jutott.

Tavaly megszámolhatatlanul sok variánsa került forgalomba a Galaxy S II oksotelefonnak és ebből úgy látszik, hogy a Galxy S III se fog kimaradni. Míg mi, európaiak (és ázsiaiak) annak örülhettünk, hogy a mi piacunkon került először forgalomba a Samsung csúcsmobilja, addig az amerikaiaknak se kellett nagyon letörniük, mert lehet, hogy nálunk csupán pár napja kapható, hardverileg sokkal erősebb készüléket kaptak. Míg itthon négymagos 1.4 GHz-es Exynos processzorral és 1 GB RAM-mal kapható a készülék, addig az USA-ban már LTE támogatással is bír az 1.5 GHz-es négymagos 2 GB RAM-os Galaxy S III.
De ezzel nincs pont a mondat végén, ugyanis a koreaiak még extrémebb Galaxy S III-at fognak kapni. A dél-koreai Galaxy S III tulajdonképpen egy európai verzió, de 2 GB RAM-ot kapott és támogatja az LTE-t is. Vagy egy amerikai verzió, amelynek egy hangyányit gyengébb a processzora, viszont továbbra is képes 4G-s hálózatot használni. De mindegy is, ugyanis a legfőbb vonzereje az lett, hogy tévétunert is kapott a készülék, amit a koreaiak respektálnak is.  Mi is respektálnánk, de valahogy ez a tuner-dolog megmaradt a kelet-ázsiai piacoknak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés