Connect with us

Hirdetés

technokrata

Országos energiaszolgáltató lett a Telekom

Dotkom

Országos energiaszolgáltató lett a Telekom

A Magyar Telekom közel két éve kínál energiaszolgáltatást is a T-Home lakossági ügyfelei számára, április elsejével pedig országos szolgáltatóvá válik.

A szolgáltató ezzel egy időben megújítja, tovább egyszerűsíti az igénybe vehető kedvezményrendszert, így ügyfelei az Energia Start kedvezményt immár bármely meglévő T-Home TV, internet vagy telefonszolgáltatás esetén igénybe vehetik. Az energiaszolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezményrendszerben az ügyfelek Energia Start és Energia Extra kedvezményekben részesülhetnek, amellyel rendszeres havi megtakarítást lehet elérni. A Kapcsolat Programban T-Home Arany és Platina kedvezmény-jogosultsági szinttel rendelkezők a vonatkozó egyetemes energia-szolgáltatási árhoz viszonyítva 8% kedvezményt kapnak a földgáz- és áramdíjból (az igénybevételi feltételek teljesülése esetén).

Újdonság, hogy az Arany illetve Platina kedvezményjogosultsággal még nem rendelkező ügyfelek már bármely T-Home TV- (így akár IPTV, Interaktív Sat TV), továbbá internet- vagy vezetékes telefonszolgáltatással is igénybe vehetik az 5% -os áram és földgáz kedvezményt biztosító Energia Start kedvezményt. Az energiaszolgáltatásra szerződő ügyfelek részére a szolgáltatóváltással járó adminisztratív teendőket a szolgáltató teljes egészében intézi.  A szolgáltatóváltás ideje alatt az energiaszolgáltatás folyamatos marad, illetve nincs szükség helyszíni szerelésre, kiszállásra továbbá az áram- és a földgázszolgáltatáshoz szükséges mérők cseréjére. Mint ismert, a Magyar Telekom 2010. május 17-étől értékesít áram- és földgázszolgáltatást – az egyetemes árhoz igazodó áram- és gázdíjból számított kedvezménnyel – mindazok részére, akik előfizetői valamely T-Home szolgáltatásnak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés