Connect with us

Hirdetés

technokrata

IPv6 – Lépjük meg együtt

Dotkom

IPv6 – Lépjük meg együtt

Tavaly decemberben alakult meg a Magyar IPv6 Fórum, mely a világhálózat megújulása és az új protokoll használata mellett kampányol. A cél pedig az, hogy minél többen csatlakozzanak a jövő internetes világába.

A Magyar IPv6 Fórum a nemzetközi IPv6 Fórum partnerszervezete, 2011. december 14-én alakult meg, melynek alapító tagjai a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI), a Magyar Telekom Nyrt. , az Ericsson Magyarország Kft., a Cisco Systems Magyarország Kft., az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE), valamint az Internet Szolgáltatók Tanácsa .A fórum küldetése, hogy itthon is átálljunk  a legújabb IPv6 címzésre IPv4-ről, mely protokoll által új szintre léphet az Internet világhálózat és képes lenne tovább fejlődni. A honi szervezet természetesen összhangban együttműködik a nemzetközi szakmai szervezetekkel és a tapasztalatokat továbbadják a magyar Internet felhasználók közössége felé.

A Fórum egyének, valamint intézmények, vállalkozások és egyéb szervezetek független szakmai szerveződése, jogi személyiséggel nem rendelkezik. Tevékenységét tagjainak önkéntességre épülő részvételén, a tagok együttműködésén keresztül fejti ki.  Bárki tagja lehet a Fórumnak aki egyetért és támogatja annak küldetésével és céljaival, illetve elfogadja annak alapszabályzatát, ami itt olvasható.

 

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés