Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme 3 magyar cég, akiknek fontos a jövőnk

Dotkom

Íme 3 magyar cég, akiknek fontos a jövőnk

A Magyar Telekom idén is díjazta a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállalókat.

A DELFIN Díjakat többek között Ürge-Vorsatz Diána klímakutató, a CEU professzora és Till Attila műsorvezető, rendező adta át a XVII. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetés keretén belül. A szakmai zsűri a nyertes vállalatoknál megvalósított, példamutató fenntarthatósági megoldásokat és teljesítményeket jutalmazta – innováció, esélyegyenlőség, klímavédelem és fenntartható tudatformálás témákban.

DELFIN Dij_2

„A Telekom számára kiemelten fontos a fenntartható fejlődés, a vállalati fenntarthatóság, a felelős működés és az esélyegyenlőség biztosítása. Az immár tizenhetedszer megrendezett kerekasztal-beszélgetésünk során átadott DELFIN Díjakkal is erősíteni kívánjuk párbeszédünket a partnereinkkel” – mondta Somorjai Éva, a Telekom HR vezérigazgató-helyettese a XVII. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetés köszöntőjében. „Az elmúlt években elért eredményeink – például az, hogy a hazai nagyvállalatok közül elsőként teljes mértékben karbonsemlegessé váltunk – új célok elérésére ösztönöz bennünket, amelyeket a megújult Fenntarthatósági stratégiánkban határoztunk meg.”

A 2008-ban alapított DELFIN Díj (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését segíti elő, és az azért tett aktivitásokat ismeri el. A díjra bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhatott olyan projektekkel, programokkal, fejlesztésekkel, amelyekkel a pályázó cég példamutató lépést tett a fenntarthatósági szempontból hatékony működés irányába.

DELFIN Dij_1

A DELFIN Díj nyertesei 2016-ban:

A pályázat nyertesei Botos Péter üvegművész alkotását kapták, valamint kiállítási lehetőséget a 9. Fenntarthatósági Napra, ahol szeptember 24-én bemutathatják a fenntarthatóság terén elért eredményeiket. Emellett 2-3 perces, a nyertes pályázatot bemutató film készül, amelyhez online promóció is jár. Mindezen kívül a nyertesek egy évre térítésmentesen Next Business Comfort M csomagot, 2 GB mobilnetet, korlátlan böngészés és e-mail opciót, valamint Office 365 Vállalati Prémium csomagot is kaptak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés