Connect with us

technokrata

Többé már iPhone sem kell az Apple Watch-hoz!

Viselhető Tech

Többé már iPhone sem kell az Apple Watch-hoz!

Júniustól csak olyan alkalmazások lesznek az okosórára, amelyek használatához nem kell magunknál tartani a telefont.

Igazán fontos bejelentést tett az Apple, legalábbis ami az Apple Watch-ot illeti. A kaliforniai vállalat ugyanis közleményben tudatta a fejlesztőkkel, hogy június 1-től csak olyan programokat tölthetnek fel az áruházba, amelyek önmagukban is használhatóak.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy vége annak az időszaknak, amikor egy alkalmazás futtatásához a telefonra is szükség volt. Igazság szerint az Apple már a WatchOS 2-nél igyekezett eltörölni ezt az idegesítő korlátozást (hiszen azóta már natívan is futhatnak az applikációk), ám valószínűsíthetően sok fejlesztő még nem lépte meg ezt a fontos lépést.

apple_watch_color

Mindez azért is nagyon hasznos, mert a megjelenésekor az Apple-t rengeteg kritika érte, hogy az óra nagyon lassú. Ebben nem is volt sok meglepetés, hiszen nem a benne rejlő hardver végezte el a fontos számításokat, minden Bluetooth-on keresztül zajlott.

Valószínűsíthető, hogy ez számszerű problémákat is okozott a kaliforniai gyártónak, mivel az első negatív visszajelzések után sokan döntöttek úgy, hogy inkább nem ruháznak be a készülékbe. A natív alkalmazások, az alacsonyabb ár és a stílusosabb kiegészítők viszont fordíthatnak az Apple Watch sikerén és a jövőben minden korábbinál többen ruházhatnak majd be a kaliforniai gyártó első okosórájába.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fitnesz-kiegeszitők

Kütyük

Fitnesz-kiegészítők és az edzésmonitorozás

2019. november 19. kedd
ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda

Dotkom