Connect with us

Hirdetés

technokrata

Halva született: Eltűnik a Google Glass

Viselhető Tech

Halva született: Eltűnik a Google Glass

Csak minimális példányszámban került piacra a Google okosszemüvege, ám a gyártó máris kivonja a piacról. Következik a teljes újratervezés.

Igen izgalmas technikai különlegességnek számít a Google Glass, hiszen a egyedi külsejének és látványos funkcióinak hála az ember akaratlanul is a jövőt látja benne. A magas ár és a sok esetben kényelmetlen használat azonban megpecsételte a termék sorsát, az eladások így nem is alakultak túl fényesen. Ez vezetett odáig, hogy a Google a mai napon bejelentette, hogy a jelenlegi formájában elbúcsúzhatunk a terméktől.

glass

Ez azt is jelenti, hogy azok, akik 2013 óta megvásárolták az 1500 dolláros áron árult okosszemüveget, elbúcsúzhatnak a támogatástól is, ugyanis a fejlesztő csapat új munkát kap a jövőben. Az azonban tény, hogy a magánfelhasználókon túl nem volt teljesen bukás a Glass, hiszen több orvosi intézmény is jó hasznát vette a különleges funkcióknak. Épp ezért egy új kampányt indít a Google, mely során megpróbálják feltérképezni, hogy mégis mit szeretnének az emberek, illetve az üzleti partnerek a terméktől.

Az újraalkotott Glass csak ezután születhet majd meg. Az biztos, hogy a készülék teljesen új lesz hiszen az eddigi fejlesztők helyett az iPod atyjaként is ismert Tony Fadellt bízták meg egy csapat felállításával.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés