Connect with us

technokrata

Az Apple Watch sem hoz megoldást a rövid üzemidő problémájára

Viselhető Tech

Az Apple Watch sem hoz megoldást a rövid üzemidő problémájára

A pletykák szerint az Apple Watch sem bírja tovább majd, mint egy nap.

Az Apple Watch bejelentése óta mindenkit két kérdés foglalkoztat. Mikor fog megjelenni és meddig bírja majd egyetlen töltéssel? Most ezen utóbbival kapcsolatban érkeztek elszomorító hírek, miszerint az Apple okosórája sem oldotta meg a rövid üzemidő problémáját.

A 9to5Mac információi szerint standby módban 2-3 napig képes működni egy töltéssel az eszköz, azonban a kijelző folyamatos megjelenítése mellett és applikációk futtatásakor mindössze 2.5-3.5 órát bír. Összefoglalva egyáltalán nem jobb, mint a jelenleg piacon lévő kínálat.

Persze senki sem nézi óráját három óránál többet egy nap, de egy fontos applikáció használatakor előfordulhat, hogy délutánra lemerülünk. Ennek egyik oka a forrás szerint a nagy teljesítményű S1 processzor, mely alig marad le a legújabb iPod Touch-ban is használt A5-ös modelltől. Persze ez érthető, hiszen a retinás kijelzőn akadás nélkül kell megjelenítenie a tartalmakat 60 fps-en, ami nem egyszerű feladat. Nos, reméljük azért nem fogunk nagyot csalódni az Apple érkező okosórájában.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu