Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csak kevés táblagép kap ilyen billentyűzetet

Tablet

Csak kevés táblagép kap ilyen billentyűzetet

Itt az Alcatel új táblagép hibridje, amely igen egyedi billentyűzettel rendelkezik.

Elindult az MWC, az elsők között pedig az Alcatel mutatta be az újdonságait. A vállalat legérdekesebb modellje egyértelműen a Plus 10 névre keresztelt, 2 az 1-ben táblagép amely Windows 10-et futtat. Az újdonság kizárólag tabletként is használható, ilyenkor a felhasználó a 10,1 colos, 1280 x 800 pixel felbontású IPS képernyőn át vezérelheti az eszközt. A megjelenítő mögött egy négymagos, 1,92 GHz-en üzemelő  Intel Atom x5 Z8350 processzor található, 2 GB RAM-mal és microSD-vel tovább bővíthető, 32 GB-nyi memóriával.

alcaplus102

A sztereó hangszórókkal és 5 megapixeles hátoldali kamerával (szelfiket az előlapi, 2 megapixeles egységgel készíthetünk) érkező Plus 10 legnagyobb érdekessége mégis a billentyűzet, hiszen ez nem csupán az üzenetek begépelésére szolgál. A tartozék ugyanis SIM-kártya foglalattal és LTE támogatással rendelkezik, azaz használatával mobilinternetes eszközt varázsolhatunk az alapesetben WiFi támogatású készülékből.

alcaplus101

A kiegészítőben saját akkumulátor is helyet kapott, így csatlakoztatásával 2580 mAh-rel nő az Plus 10-es 5830 mAh-es akkumulátorának kapacitása, amely így egyetlen töltéssel 8 órán át működik folyamatos, intenzív használat mellett. Az Alcatel modellje júniusban kerül a boltok polcaira, egyelőre ismeretlen áron.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés