Connect with us

Nevetséges az Apple bocsánatkérése a lassítós drámával kapcsolatban

iphone-x-54

SmartPhone

Nevetséges az Apple bocsánatkérése a lassítós drámával kapcsolatban

Nevetséges az Apple bocsánatkérése a lassítós drámával kapcsolatban

Félreértésként kezelik, illetve próbálják megúszni a problémát

Az Apple nemrégiben közzétett levelében elnézést kér vásárlóitól, akiknek lassabb lett a régebbi iPhone készülékük. Az egészet egy félreértésként magyarázták, ami kicsit komikus azért a szituációt nézve.

iphone-7-battery

“Tudjuk, hogy többen úgy érzitek, hogy az Apple cserben hagyott titeket, ezért elnézést kérünk”

– nyilatkozta az óriáscég

Az akkumulátorokat mostantól fogyóeszközként kezelik, így aki iPhone 6-ossal, vagy annál későbbivel rendelkezik, annak jutányos, $30-os (kb. 10.000 HUF) áron kicserélik, ami $50-el kevesebb, mint az eredeti ára. Emellett megígérték, hogy sokkal szélesebb körű tájékoztatást fognak nyújtani a vásárlóknak a készülék akksijával kapcsolatban, illetve azzal, hogyan tudjuk megőrizni és meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát. – írja a The Verge

Elég érdekes, hogy így állnak hozzá, hiszen 10 évvel ezelőtt még az volt a cél, hogy soha ne kelljen kicserélni a készülékekben az akkumulátort, többek között ők voltak az elsők, ahol eleve nem is lehetett könnyedén hozzáférni. A felhasználók elég régóta úgy érzik, hogy amint kijön egy új iPhone, a régi készülékek szándékosan lassabbak lesznek. A lassítást végül itt is sikerült megmagyarázni azzal, hogy  a 10.2.1-es frissítést követően nem tudott elég energiát biztosítani az akkumulátor a processzornak, így kénytelenek voltak lelassítani a processzort, ami természetesen az egész készülék lassulásához vezetett.

Ez pontosan azt jelenti, hogy amint kijön egy új frissítés, lassabb lesz a készülék, csak szépen megfogalmazva úgy, mintha ez nekünk lenne jó. Mennyivel egyszerűbb lenne például, ha nem engedné frissíteni a készüléket egy idő után annak érdekében, hogy megmaradjon a teljesítmény. Ehelyett teljes mértékben elkerülhetetlen és szükségszerű.

Ezek a problémák mindig is fennálltak, viszont régebben valahogy jobban sikerült leplezni ezeket, ma már csak bénázás és magyarázkodás jön, amikor a fél világ elégedetlen a méregdrága készülékével kapcsolatban.

További SmartPhone

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom