Connect with us

Az Ericsson elindította Accelerated Network Build megoldását

ericson

Dotkom

Az Ericsson elindította Accelerated Network Build megoldását

Javítja a lefedettséget, bővíti a hálózat kapacitását, valamint fokozott felhasználói élményt biztosít

A fejlett és fejlődő piacokon működő szolgáltatókkal végzett, sikeres kísérleti projekteket követően az Ericsson elindította Accelerated Network Build megoldását, ami lehetővé teszi a szolgáltatók számára a rövidebb piaci bevezetést és a befektetések gyorsabb megtérülését.

A megoldás a hálózatépítés gyorsítását a kiépítéshez szükséges idő 50%-os csökkentésével éri el. A minőség javulásával a helyszíni munkavégzés 70%-a megtakarítható, míg az esetek 99%-ában már az első alkalommal helyes kivitelezés pedig a kiszámíthatósághoz járul hozzá. Végeredményben javítja a lefedettséget, bővíti a hálózat kapacitását, valamint fokozott felhasználói élményt biztosít, míg a végfelhasználók számára a szolgáltatás elérhetősége zavartalan.

Az Ericsson mobilitási jelentése szerint az 5G-előfizetések elterjedése várhatóan gyorsabb lesz, mint a korábbi generációk esetében; 2022 végére fél milliárd 5G-előfizetéssel lehet számolni. A dolgok internetéhez (IoT) csatlakozó eszközök száma is rohamosan növekszik, és várhatóan már 2018-ra átveszik a mobiltelefonoktól a legnagyobb csatlakoztatott eszköz-kategória szerepét. Ez megköveteli a szolgáltatóktól, hogy a következő időszak hálózatait gyorsabban építsék ki mint valaha. A hálózatépítésnél használt jelenlegi megoldások és a hagyományos módszerek alkalmazása a munkafolyamatok széttagoltságából eredően többszöri átadást igényelnek a közreműködő felek között, ezzel is meghosszabbítva a kivitelezés folyamatát.

A célirányosított folyamatfejlesztéseket és számos technológiai innovációt tartalmazó saját fejlesztésű, felhőalapú eszköztárral az Ericsson Accelerated Network Build egy olyan megoldás, amely képes megbirkózni a szolgáltatók és az ügyfeleik folyamatosan növekvő igényei jelentette kihívással.

A megoldásnak része az Ericsson 2016-ban bevezetett felhőalapú hálózattelepítés-kivitelezési platformja (Network Deployment Delivery Platform), amely első az iparágban. Ez egy egyszerűsített kétfázisú hálózattelepítési szolgáltatási megközelítés, amely egy központi előkészítési fázisból és egy, a helyszínen egyszeri alkalommal, de párhuzamosan végzett tevékenységekből áll.

Az optimalizált folyamatoknak köszönhetően csökken a helyszíni telepítéssel eltöltött idő, és a távolról is használható eszközökkel és kapcsolódó tevékenységekkel valós időben irányítható a telepítés. Ez egyfelől gyorsabb kiépítést tesz lehetővé, másfelől a minőségbiztosítás érdekében sem szükséges a további helyszíni ellenőrzés.

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom