Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új rendszerező és elemző szoftver a Virgo Systems-től

virgo

App

Új rendszerező és elemző szoftver a Virgo Systems-től

Új rendszerező és elemző szoftver a Virgo Systems-től

A Virgo Systems Informatikai Korlátolt Felelősségü Társaság támogatási kérelmet nyújtott be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett 2019-1.1.1-PIACI KFI kódszámú, „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásra.

Az „Intelligens, gépi tanulással támogatott termék ár- és népszerűség elemző alkalmazás tervezése és fejlesztése” című, 2019-1.1.1-PIACI-KFI-2019-00254 azonosító számú támogatási kérelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásra érdemesnek minősítette.  A projekt összköltsége 184.640.400, – Ft, melyből a vissza nem térítendő támogatás összege 122.231.088, – Ft.

A kereskedelmi tevékenységek eredményességét a vásárlói igények, szokások és a versenytársak naprakész ismerete alapozza meg. A trendek széleskörű elemzése bonyolult és hosszadalmas folyamat, melynek automatizáltsága versenyelőnyt jelent.

A fejlesztés célja a kereskedelmi forgalomban rendelkezésre álló információk automatikus összegyűjtése, rendszerezése és elemzése, amelyek elősegíti az adott termékre vonatkozó kereskedelmi adatok azonos idejű megismerését és támogatja a kereskedőket az üzleti döntéshozatalban. Az eszköz által a kereskedők képessé válhatnak arra, hogy gyors, adat alapú döntéseket hozzanak és az adatok ismeretében a piaci viszonyokra reagálva válasszák meg értékesítési, valamint marketing stratégiájukat. Világviszonylatban csak jelentős szereplők (Amazon, Alibaba, Facebook) engedhetik meg maguknak, hogy hasonló kutatásokra jelentősebb összegeket fordítsanak, azonban kikutatott know-how-t szigorú üzleti titokként kezelik. Léteznek olyan, konkurenciának nem tekinthető szolgáltatások, melyek lefedik egy részét az általunk tervezett funkcióknak, de ezek leginkább az árak követésére korlátozódnak, vagy közösségi média aktivitások alapján vizsgálják egy márka népszerűségét.

Az általunk fejlesztett rendszer a legújabb big data és gépi tanulás kutatási eredményekre alapozva, saját algoritmusok fejlesztésével valósul meg. Célunk egy olyan (SaaS – Software as a Service) szolgáltatás kifejlesztése, amelyet a kereskedők világszerte használnak üzleti döntéseik támogatásához. A szolgáltatás havi előfizetési díjért lesz igénybe vehető.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés