Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyisd ki új Teslád ajtaját egy Apple Watch-csal!

Viselhető Tech

Nyisd ki új Teslád ajtaját egy Apple Watch-csal!

Egy készülő applikációnak köszönhetően az Apple Watch-csal is vezérelhetjük Tesláinkat.

A Tesla az egyik legmodernebb rendszerrel rendelkező autó, gondoljunk csak bele, szinte mindent egy hatalmas érintőképernyőről irányíthatunk a beltérben a sok gomb és kapcsoló helyett. Ez lehetőséget ad arra, hogy szoftveresen egy másik hardver, mondjuk egy okosóra is elérje ezen funkciókat.

Az ELEKS vállalat úgy döntött, készít egy Tesla applikációt a hamarosan megjelenő Apple Watch-hoz, és mivel a Teslák nem olcsók valószínű, hogy tulajdonosa egy új Apple Watch-csal is megajándékozza magát, amint megtudja ezt a hírt.

Az funkciókat a különböző oldalakon jobb illetve balra lapozva érhetjük el. Az óráról nem csak zárhatjuk és nyithatjuk az ajtókat és a napfénytetőt, de ellenőrizhetjük az akkumulátor töltöttségi szintjét, dudálhatunk, vezérelhetjük a fényszórókat és természetesen a belső hőmérsékletet is beállíthatjuk vele. Emellett parkoló autónk elhelyezkedését is megjegyzi, így többé a kereséssel sem lesz problémánk a nagy parkolóházakban. Már csak maga az autó irányítása hiányzik a listáról, de az úgyis túl veszélyes lenne.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés