Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj kompakt távcsövek és lézeres távmérő a Nikontól

Nincs kategorizálva

Vadonatúj kompakt távcsövek és lézeres távmérő a Nikontól

A Nikon bemutatta legújabb, a szemet szó szerint gyönyörködtető kütyüit.

2012-es bevezetése óta a Nikon kompakt zoom távcsöveit folyamatosan dicsérik a kiemelkedő optikai teljesítményért és a kristálytiszta képéért. Minden lencsén és prizmán többrétegű bevonat található. Az új ACULON T11 népszerűségének másik oka az egyedi zoom kar, amellyel a ráközelítés (8-24×) kivételesen lágy és könnyű. Sőt, a Nikon kompakt ACULON T11 modellje kategóriájának legnagyobb zoomtartományával és legerősebb nagyításával rendelkezik. Az elfordítható-csúsztatható gumi szemkagylók jóvoltából könnyen beállítható a megfelelő betekintési távolság.

ACULONT11

Az ACULON T11 ötféle vázszínben érhető el: fekete, ezüst, vörös, fényes kék és sportos fehér.

PROSTAFF 3i lézeres távmérő

Az új PROSTAFF 3i mind a tényleges távolságot, mind a vízszintes távolságot kijelzi. A piacon elérhető legkisebb, 0,1 m-es léptéknek köszönhetően a Nikon új rekordot állított fel a gyors, pontos mérésben.

A Célprioritás-kapcsoló rendszer megjelenítheti a legközelebbi téma távolságát – még ha a háttér fedi is – vagy a legtávolabbiét. A funkció nagyon hasznos a fás területeken. A mozgó témák pontos méréséhez körülbelül 8 másodpercig tartsa nyomva a főkapcsolót.

PROSTAFF 3i

A zsebméretű, ergonomikus váz kényelmes markolatot biztosít, és alig növeli meg a profi túrafelszerelés súlyát. A PROSTAFF 3i a nemzetközi védettség szabványai szerint tesztelték, és IPX4 minősítésnek megfelelő vízállósággal rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Nincs kategorizálva

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés