Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy napom a felhőben: reggeltől délig

Nincs kategorizálva

Egy napom a felhőben: reggeltől délig

Reggel fél 7 van, kelés. Még nem érzem az erőt magamban, hogy ránézzek a mobilomra, és ellenőrizzem a tegnap délután 6 után jött emaileket. De megtehetném.

A reggeli kávé után már valamivel több a lelkesedésem: látom, három partner és a főnök gondolta úgy, hogy túlórázik tegnap, semelyik sem sürgős, majd bentről megválaszolom őket. Reggeli, gyereket az óvodába, majd a szokásos dugó, mely közben természetesen befutnak az első „azonnal szükségem van erre és erre” hívások. Még szerencse, hogy a közös vállalati tárhelyhez a mobiltelefonommal is tudok csatlakozni, így két piros lámpa között el tudom küldeni a kívánt szerződést a kollegáknak.

Közben az asszisztensek is látványosan elkezdték a hetet: a hétfő reggeli színes bögrés önmegvalósulás közbeni pletykákat követően elkezdődtek az hatékony értekezlet meghívások, melyeknek köszönhetően reggel óta 10 percenként csippan a telefon, hogy elfogadjam az egyes találkozó kéréseket. Fél 10-re már 70%-on van a hetem, és jó pár emailt meg is válaszoltam befelé menet.

Az első 10 órás hétindító megbeszélés kellőképpen hatékony, még szerencse, hogy az egyes nem rám tartozó témák közben tudok foglalkozni egyéb teendőimmel is. Pár kérdés a beszállítóktól, négy-öt emailes ráhatása kollegák produktivitására és hatékonyságra és 11 órára már a napi rutinokkal végeztem is. Jöhet a tényleges munkavégzés.

11-től 13 óráig, az ebédidőig rengeteg időm van az egyes szerződések megírására, sőt, még majdnem termelői munkát is végzek azzal, hogy ezeket alaposan dokumentálom és a közös vállalati szerverre elhelyezem a megfelelő mappába annak érdekében, hogy megtalálhassa ezt majd a főnökség is, máskülönben kellő indíttatást érezzen később arra, hogy felhívjon megkérdezni, hogy hova raktam őket. A céges dokumentumkezelőben ehhez nincs más teendőm, mint a megfelelő verziókat felcímkézni, kijelölni a kapcsolódó, érintett cégeket és a jogosultságokat beállítani annak érdekében, hogy Margitka, a recepciós mondjuk ezekhez a dokumentumokhoz ne feltétlenül férjen hozzá.

Ebédidő, később folytatom.

Kipróbálnád? Itt az alkalom!

A GTS Hungary a Felhasználó által megadott adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat nem adja át. A Felhasználó emellett hozzájárul, hogy a GTS felhasználja az adatait további marketing tevékenységei során.



Szólj hozzá!

További Nincs kategorizálva

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés