Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minőségi villanypásztor készülék is elérhető a piacon

villanypásztor kerítés

Tipp

Minőségi villanypásztor készülék is elérhető a piacon

Minőségi villanypásztor készülék is elérhető a piacon

Az elektromos kerítés legfontosabb része maga a készülék, ami a feszültséget biztosítja és az egész rendszert működteti. Ma már többféle kialakítással, verzióval találkozhatunk a piacon, de ez még nem jelenti azt, hogy mindegyik megfelel az adott feladatra. Ha biztosra akarunk menni, akkor a minőségi termékek között fogunk válogatni.

Mit tud nyújtani egy ilyen készülék?

A Vinex villanypásztor bolt kínálatában saját márkás termékekkel is találkozhatunk. Miért előnyös ezt választani? Mert kifejezetten úgy tervezték meg őket, hogy a hosszú évek alatt érkezett felhasználói visszajelzéseket vették alapul, és ezáltal egy, teljesen az ügyféligényekre szabott készüléket kapunk végeredményként.

Ennek számtalan előnye van, mivel így minden elvárásunknak meg fog felelni a termék. Természetesen ez még önmagában nem tesz különlegessé egy saját márkás eszközt. Emellett szükség van arra is, hogy hatékony és biztonságos legyen, valamint minden aktuális szabványnak megfeleljen.

Az említett eszközök ezeket az elvárásokat teljes mértékben teljesítik. Van elérhető hálózati villanypásztor készülék is, aminél arra kell figyelni, hogy legyen hálózati áramforrás azon a területen, ahol a rendszer kiépítésre kerül.

A számokról is érdemes szót ejteni: 1 joule-os, 10.000 voltos teljesítményre képes. A gyakorlatban ez azt fogja jelenteni, hogy max.  20 kilométer villanypásztor-vezeték ellátására is tökéletesen alkalmas lesz. Kisebb területekhez is lehet használni, háztáji környezetbe például ideális választás. Kezdő állattartóknak is és kisebb állatállományokhoz is ajánlott, ahol kistermetű haszonállatok találhatóak.

Igazi mobilis nagyágyú is elérhető

Akkumulátoros villanypásztor készülék? Nem lehetetlen, ami azonkívül, hogy szabványos és megbízható, még rendkívüli erővel is rendelkezik. Mit jelent ez? 6,2 joule-os, 13.000 voltos feszültség, ráadásul még a fogyasztása is nagyon alacsony, mindössze 120 mA.

Ennek köszönhetően egyetlen töltéssel akár hosszabb ideig is nyugodtan használhatjuk. Az egyik legjobb megoldást jelenti abban az esetben, ha napelem telepítésre valamilyen okból nincs lehetőség. Ekkora teljesítménnyel még  45 kilométer hosszúságú villanypásztor-vezetéket is képes energiával ellátni. Nagyobb testű, vastag bundájú vadakhoz is tökéletes választás.

Mindegy melyiket választjuk?

Természetesen a válasz az, hogy nem. A rossz választás akkor lehet leginkább problémás, ha nagyobb testű állatokhoz kis teljesítményű villanypásztor-készülék kerül beszerelésre. Ilyenkor a vad- vagy haszonállat maximum kisebb csiklandozást fog érezni, de nem biztos, hogy ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozzuk a kiszökésben vagy éppen a bejutásban.

Vásárlás előtt feltétlenül tájékozódjunk, hogy melyik eszköz lesz az ideális választás számunkra, ami megfelel az igényeinknek. Ebben szakember segítségét is kérhetjük.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Tipp

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés