Connect with us

Hirdetés

technokrata

Etikett címke: a biztonsági matrica

Tipp

Etikett címke: a biztonsági matrica

Etikett címke: a biztonsági matrica

Az etikett címkék elterjedésével lényegesen könnyebbé vált az életünk. Ezek a kisebb-nagyobb felragasztható címkék információk sokaságát képesek átadni a felhasználóknak. Segítségükkel eleget tehetsz a tájékoztatási kötelezettségednek is.

Az etikett címke akár reklámhordozó is lehet

Ha szeretnél a versenytársaidtól különbözni és kitűnni a tömegből, akkor erre az etikett cimke is kiváló eszköz lehet. Olyan, mint egy mini reklámhordozó, megfelelően használva magasabb szintre emelheti a vállalkozásod ismertségét.

Hogyan?

  • Ösztönzi a vásárlást – felhívhatod a figyelmet az esetleges akciókra.
  • Sorszámozható – amivel a termék egyediségét garantálhatod a vásárlóid számára.
  • Nyereményjátékok alapját képezheti – a címkén elhelyezett egyedi kódok alapján a vásárlókat megjutalmazhatod.

Az etikett címke biztonsági címkeként is funkcionál

A biztonsági címke hatékonyan védhet a visszaélések, hamisítások, termékbontások ellen. Használata költséghatékony és egyszerű – több típusban (void, destruktív, foszló stb.) és kivitelben (íves, tekercses) beszerezhető, előnyüket a kereskedelem, a gyártás és a logisztika területén aknázzák ki a legjobban.

Miért jó az Etikett-Címke-Shop biztonsági címkéit használni?

A biztonsági matrica jellemzői:

  • Nyom nélkül nem távolítható el.
  • Nyom nélkül nem helyezhető át.
  • Csökkenti a visszaélések lehetőségét.
  • Többféle méretben és kivitelben készül, kiszolgálva a legegyedibb igényeket is.
  • Egyedi sorszámmal és grafikával nyomtatható.
  • Tekercses és íves kivitelben is megtalálható.

A biztonsági etikett címke típusai

Léteznek bevágással ellátott címkék, amelyek napjainkban a legalacsonyabb szintű védelmet adják. A bevágások lehetetlenné teszik az adott címke roncsolásmentes eltávolítását és átragasztását más felületre. Alkalmazása elsősorban az alacsony biztonsági szint elérése esetén javasolt – például árcímkéknél.

A foszló, destruktív biztonsági címke a felragasztása után csak kis darabokban szedhető le – azaz nyomot hagy maga után. Töredezik, foszlik, porlad, roncsolódás nélkül még a legnagyobb türelemmel és kézügyességgel rendelkező ember sem tudja leszedni. Nem lehet áthelyezni sem. Előnyük, hogy ezek a destruktív biztonsági címkék olaj-, szennyeződés-, nedvesség- és hőállók (akár -40 C° és +120 C° közötti hőtartományban is ellenállóak).

A VOID biztonsági címke a megszokottól eltérő felépítéssel rendelkezik. A legfelső átlátszó rétegére kerül a felirat. A ragasztóréteg egyik fele azonban – ami általában fehér színű – a felületről való leszedés esetén a címkén marad, másik része pedig a felületen. A VOID biztonsági címkék nyújtják a legnagyobb védelmet, hiszen eltávolítás után is nyomot hagynak az adott felületen. Ráadásul az eltávolítási kísérlet után a biztonsági címke egy STOP feliratot hagy maga után. Nagyon jól alkalmazható egyedi azonosítók biztonságos elhelyezéséhez.

Láthatod: a biztonsági etikett címkék felhasználásával te is sokat tehetsz a termékeid védelméért, adott esetben pedig reklámfelületnek sem utolsók.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További Tipp

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés