Connect with us

Hirdetés

technokrata

4 ok, amiért szükségünk van okos kültéri világításra

kültéri

Tipp

4 ok, amiért szükségünk van okos kültéri világításra

4 ok, amiért szükségünk van okos kültéri világításra

Mielőtt kültéri lámpát vásárolunk, meg kell terveznünk a világításunkat.

Azaz, hogy milyen fénysínre, fényerősségre van szükségünk, illetve hová helyezzük el ezeket a lámpákat. Szükség lesz a darabszám meghatározására, a lámpatestek színére. Figyelembe kell venni a kert, a terasz, az erkély méreteit. Másról is döntenünk szükséges. Arról, hogy éppen épülő, vagy rendezés alatt álló kertbe szeretnénk világítást, vagy már kialakított, parkosított területre.

A kültéri világítástechnikának számtalan előnye van napjainkban, hiszen ezek az eszközök megkönnyítik a hétköznapi teendőket, illetve a pihenésünkhöz is aktívan hozzájárulnak. A kültéri LED lámpatestek számtalan előnnyel rendelkeznek. A kültéri LED lámpatestek a fényforrást gyárilag tartalmazzák, élettartamuk lényegesen hosszabb, nem termel nagy hőt és alacsony feszültséggel rendelkeznek. A további előnyök közé tartozik, hogy ezek a lámpatestek energiatakarékosak, a fényteljesítményük választható, illetve a beépített LED modulokra a gyártók általában 5 év garanciát vállalnak.

  1. A kültéri világítás romantikus hangulatot teremt

kültéri

A Philips Hue Impress családdal, akár egyetlen gombnyomással színes és rusztikus jeleneteket varázsolhatunk a teraszunkra. Az álló és falilámpaként is funkcionáló Philips Hue Impress kültéri LED állólámpa szinte más megvilágításba helyezi az egész kertet és teraszt is.

  1. Évszakok szerint strukturálhatjuk a világítást

A Philips Hue Impress kültéri lámpával olyan lehet a ház körüli terület, a terasz, vagy éppen a kert, amilyen designról csak álmodtunk. Ez a kültéri lámpa fokozhatja a kültéri területeket. A beépített LED modullal ellátott innovatív darabot Hue technológiával tervezték. Ezzel megtapasztalhatjuk a fény színének változásait és a funkcionális vezérlést is. A világítási stílust az évszakok szerint is strukturálhatjuk. Nyáron a meleg fehér fény az ideális, míg télen a hideg napfénnyel érhetünk el kellemesebb hatást. Különleges alkalmakkor pedig 16 millió fényszín közül válogathatunk a kívánt hatás elérése érdekében.

  1. Színekkel fűszerezhetjük meg a kerti partit

A kültéri okos színes fények, azaz lámpatestek, lehetővé teszik, hogy a kertet, a teraszt, az udvart olyan színekre fessük, amilyenre csak vágyunk, amilyenre csak szeretnénk. A színes okos LED lámpákkal akár minden egyes partira, bulira más és más színbe öltöztethetjük a kertünket. Csodás hatást érhetünk el a Globo Nirvana kültéri party fényfüzérrel is.

  1. Feledhetetlen élményeket nyújt

A buli sokkal élvezetesebbé válik, ha a Redo Stone opál LED lámpával tesszük azt feledhetetlenné. A lámpa távirányítóval vezérelhető, LED modult tartalmaz, illetve színes, RGB színhőmérséklettel rendelkezik.

További Tipp

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés