Connect with us

technokrata

Légy férfi és ezt tedd stílusosan

Tipp

Légy férfi és ezt tedd stílusosan

Légy férfi és ezt tedd stílusosan

A divat már rég nem csak a nők számára létezik!

Akármennyire is tagadják a férfiak, vagy küzdenek ellene, a mai világban elengedhetetlen, hogy az ember ne figyeljen oda az általános megjelenésére.

Itt nem nárcizmusra gondolunk, hanem egy egészséges stílusról, eleganciáról és igényességről.

Válasszuk ki a megfelelőt!

Ami a ruházatot illeti, az ajánlat több mint bőséges, ami a férfi ruházatot illeti. Hogy stílusosak legyünk, nem csak a szép öltözéken múlik. A belső kisugárzás az alapja mindennek, viszont ha a külső megjelenés a helyén van, akkor az rengeteget dob az első benyomáson. Ha inkább kapucnis pulóvert és farmert szeretnénk felvenni, akkor sem kell feltétlenül úgy kinéznünk, mint aki épp az edzőterembe készül, hiszen meg lehet találni az aranyközéputat, mint mindenben.

Ahogy azt mi férfiak tapasztalhatjuk a plázákban, nem minden ruhaáruház felel meg a stílusunknak, hiszen ezek eléggé szeparáltan üzemelnek. A legyferfi.hu -n remek ajánlatokat lehet fellelni, ha nem szeretnénk a hét minden pillanatában ‘business-mannek’ festeni, mindemellett lehetőség van teljesen egyedi szett összeállítására és online rendelésre is. Tehát ez az e-shop is megfelel azoknak akik stílusosnak szeretnének kinézni, de nem biztosak benne, hogyan kell ezt elérni.

Ne felejtsd el az extrákat

 

Ha már sikerült összeállítani a szettet, nyugodtan dobjuk fel egy-két kiegészítővel,  hiszen ezekből sosem elég! Na azért ne essünk túlzásokba, nem kell pecsétgyűrűt húzni minden ujjunkra, hogy észrevegyenek (bár ez biztosan beválna), de egy stílusos öv, egy mandzsettagomb, egy díszzsebkendő, vagy egy nyakkendő kiváló választás lehet, melyeket a fenti linkeken egy kattintással elérhettek.

További Tipp

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin